ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από την εξωτερική… Μακρίδης

Σοβαρή η υποψηφιότητα του Λεμεσιανού τεχνικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Η συνολική παρουσία του στο κυπριακό ποδόσφαιρο και προφανώς η σύντομη θητεία του ως προπονητής στον Απόλλωνα (6-1-6) φαίνεται ότι θα του ανοίξουν την πόρτα της ομοσπονδίας, καθότι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θεωρείται ένα εκ των φαβορί ίσως... και το βασικότερο για να αναλάβει την Εθνική κάτω των 21 ετών.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Απόλλωνα ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Γιάννο Οκκά, ο οποίος ήταν ο τελευταίος χρονικά προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, με την ΚΟΠ να φαίνεται πως επιλέγει εκ νέου έναν νεαρό Κύπριο τεχνικό, για το συγκεκριμένο πόστο. Στο τελευταίο πάντως παιχνίδι της εν λόγω ομάδας, στον πάγκο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, που είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Υπενθυμίζουμε πως ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής άρχισε την προπονητική του καριέρα απ’ τον Απόλλωνα, όπου εργάστηκε μεταξύ άλλων ως βοηθός προπονητή των Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και Νταβίντ Καταλά, αλλά και ως πρώτος προπονητής για τρεις μήνες. Ως γνωστόν αποχώρησε απ' την ομάδα της Λεμεσού στις 9 Φεβρουαρίου, ακριβώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Καρμιώτισσα με 4-3.

Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αναλάβει καθήκοντα προπονητή της Εθνικής κάτω των 21 ετών, με τις επόμενες ημέρες να αναμένεται όπως είναι καθοριστικές.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση