ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με 9 αμυντικογενείς παίκτες δεν κάνεις ευκαιρίες, αυτή είναι η φιλοσοφία του Τιμούρ»

Μίλησε για την Εθνική Κύπρου ο Χριστάκης Χριστοφόρου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Κύπριος προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική Κύπρου: «Είναι μια από τα ίδια των τελευταίων χρόνων. Κάνοντας ένα φιλικό, θέλεις να δοκιμάσεις κάποια πράγματα από πλευράς τακτικής, κάποιους νέους παίκτες. Η τακτική φιλοσοφία της ομάδας δεν έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και από την κλήση των ποδοσφαιριστών. Είναι ολοφάνερο ότι οι πλείστοι παίκτες είναι αμυντικογενείς και παίζουν σε κάποιες θέσεις που δεν αγωνίζονται με την ομάδα τους. Έχοντας 9 αμυντικογενείς παίκτες είναι δύσκολο να κάνεις κατοχή μπάλας και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Τιμούρ, τέλος. Αν ο υπεύθυνος στην ΚΟΠ είναι ο τεχνικός διευθυντής τότε αυτός πρέπει να δεχτεί τα πυρά για να αναλάβει πρωτοβουλίες για να το αλλάξει».

Για τη μάχη του τίτλου: «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αλλά σήμερα που μιλάμε δίνω προβάδισμα όπως είναι η βαθμολογία, έτσι δίνω τις πιθανότητες. Ίσως κριθεί και την τελευταία αγωνιστική ο πρωταθλητής. Τα πάντα αλλάζουν βδομάδα με βδομάδα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση