ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σύνδεσμος Διαιτητών ΠΑΑΟΚ: Νέο ρεκόρ ανθρωπιάς στην αιμοδοσία (pics)

Υπάρχει και αυτή η όψη της κυπριακής διαιτησίας

Έγινε θεσμός και κάθε χρόνο μεγαλώνει η ετήσια εκδήλωση-αιμοδοσία από το σύνδεσμο διαιτητών της ΠΑΑΟΚ, που φέτος κατέγραψε νέα σημαντική επίδοση συλλογής αίματος με 176 μπουκάλες.

Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση από το σύνδεσμο και δείτε φωτογραφίες:

«Τη Δευτέρα 13/1/2020 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η 4η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ Λεμεσού εις μνήμη του Παναγιώτη Πουλλή και των πρόωρα αποθανόντων μελών και φίλων του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ σε συνεργασία με την Αγροτική Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια την Αγροτική Ομοσπονδία της ΠΑΑΟΚ, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου, τους χορηγούς της αιμοδοσίας, τις οικογένειες των πρόωρα αποθανόντων μελών και φίλων του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ, τους γιατρούς, τους αιμολήπτες και όλους τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας.

Από την μηχανογραφημένη Παγκύπρια τράπεζα αίματος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι συγκεντρώθηκαν 176 μπουκάλες αίματος, μία περισσότερη από την περσινή χρονιά και μας συγχαίρει για την αθρόα προσέλευση. Η αιμοδοσία του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ κατατάσσετε σε μια από τις μεγαλύτερες αιμοδοσίες οργανωμένου συνόλου ανά το Παγκύπριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε επίσης λήψη δείγματος μυελού των οστών από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι ακόλουθοι:

Αντρέας Μιχαηλίδης, Γιώργος Πάπουτσος, Φρίξος Πέτρου, Αντώνης Ζάρτηλας, Αντρέας Αντρέου Sabbianco, Μιχάλης και Βάσω Αριστείδου που τους ευχαριστούμε όλους και για την παρουσία τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλο Αντρέα Αντρέου Sabbianco για τη χορηγία ειδών κουζίνας θαλάμων Νοσοκομείου που παραχώρησε στο Σύνδεσμο μας, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε την κοινωνική μας προσφορά που διεξήχθη στις 11/1/2020 στο Γενικό Νοσοκομείο της Πόλης μας.  

Η φετινή μας αιμοδοσία διεξήχθη υπό την αιγίδα του Προέδρου του ΚΟΑ, κύριου Αντρέα Μιχαηλίδη.

Με το σύνθημα ‘ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ’ προσδοκούμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνεχίζοντας έτσι το κοινωνικό έργο του Συνδέσμου μας.

Εκ της Επιτροπής Αιμοδοσίας και Εθελοντισμού του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X