ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συμφωνία με ξένο αρχιδιαιτητή

Που θα αναλάβει την εκπαίδευση και την αξιολόγηση των διαιτητών

Σε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ για τις αλλαγές που αναμένονται στην διαιτησία και συγκεκριμένα για την εκπαίδευση των διαιτητών μας. (δες εδώ)

Η ΚΟΠ εκτός από την αλλαγή των ατόμων που αποτελούσαν την ομάδα εκπαίδευσης των διαιτητών, προχώρησαν σε ακόμα πιο σημαντική απόφαση που φιλοδοξούν να φέρει αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία συμφώνησε με ξένο πρώην διαιτητή, υψηλού επιπέδου, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο για να αναλάβει επικεφαλής για την εκπαίδευση των διαιτητών μας.

Πρόκειται για πρώην διαιτητή, υψηλού επιπέδου, αλλά αυτή την στιγμή έχει συμβατικές υποχρεώσεις με άλλη ομοσπονδία και όταν και εφόσον ολοκληρωθούν τότε θα έρθει στην Κύπρο για τα διαδικαστικά.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα αναλάβει την εκπαίδευση και την αξιολόγηση των διαιτητών μας, μαζί με την ομάδα που έχει συγκροτηθεί ήδη.

Στόχος της ΚΟΠ είναι να μπει νέο… αίμα στην διαιτησία, γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλοί διαιτητές υψηλού επιπέδου που να μπορούν να ανταποκριθούν και χρειάζεται να έρθουν κάποιοι νέοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση