ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ηνία στον Θεοδότου

Αυτοί θα είναι οι εκπαιδευτές των διαιτητών

Αλλαγές είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της διαιτησίας μας, όπως προκύπτει μέσα από την ενημέρωση που έτυχαν οι διαιτητές από την ομοσπονδία, επιβεβαιώνοντας βασικά τις πληροφορίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.

Μετά από αρκετά χρόνια αποχώρησαν από το κομμάτι της εκπαίδευσης των διαιτητών ο Κωστάκης Καπιτανής και ο Μιχάλης Αργυρού, που έπαιζαν καθοριστικό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Μπερτράντ Λαγιέκ παραμένει κανονικά στο πόστο του, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει ο Κώστας Θεοδώτου. Βασικά, για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στον χώρο της διαιτησίας, έχουν να λένε ότι ο Θεοδώτου ουσιαστικά έχει πάρει τα ηνία και θα έχει τον ρόλο του Καπιτανή.

Πέραν από αυτούς τους δύο, την εκπαίδευση των βοηθών διαιτητών θα έχει Maciej Wierzbowski, ενώ το τμήμα της εκπαίδευση των διαιτητών συμπληρώνουν οι Μιχάλης Καραϊσκακης, Μάριος Τσαγγάρης.

Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι η καταρτισμός της επιτροπής διαιτησίας. Η ΚΟΠ δεν έχει αποφασίσει ακόμα, παρόλο που σε 20 περίπου μέρες θα έχουμε έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι φανερό ότι παίζεται μεγάλο παρασκήνιο και σίγουρα όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές πιέσεις, κυρίως από τις ομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση