ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεμινάριο διαιτησίας CYCORE για νέους, υποσχόμενους διαιτητές

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ

Είκοσι εφτά νέοι, υποσχόμενοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές (15 διαιτητές και 12 βοηθοί διαιτητές) συμμετείχαν σε τριήμερο σεμινάριο διαιτησίας το οποίο διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή του Ελλαδίτη, πρώην διεθνή διαιτητή Κύρου Βασσάρα.

Ο κ. Βασσάρας δίδαξε στο σεμινάριο με την ονομασία CY CORE (δεύτερη φάση) με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας της UEFA και ως συντονιστής του προγράμματος μεντόρων ταλέντων της UEFA.

Μαζί του βρίσκονταν οι Κύπριοι εκπαιδευτές διαιτησίας Κώστας Καπιτανής και Μιχάλης Αργυρού καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του προγράμματος εκγύμνασης των Elite διαιτητών της UEFA Helsen Werner.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς, άρχισε την Πέμπτη με το τεστ φυσικής κατάστασης της FIFA, και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο το οποίο διεξάγεται στα πρότυπα των σεμιναρίων CORE που διοργανώνει η UEFA (Centre of Refereeing Excellence) και τα οποία απευθύνονται σε νεαρούς διαιτητές οι οποίοι έχουν την προοπτική στα επόμενα χρόνια να διαιτητεύσουν αγώνες στο πιο ψηλό επίπεδο.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση