ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΣΔΚ: «Καμία ατιμωρησία - Κανένα γεγονός δεν έχει διαλευκανθεί»

Ο απόηχος σε βάρος της διαιτησίας είναι η κύρια αιτία προώθησης των παραβατών, τονίζεται

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, μετά τους νέους βανδαλισμούς στο οίκημα του. Κάνει λόγο για συνεχή ατιμωρησία των ενόχων και πως ο απόηχος σε βάρος της διαιτησίας είναι η κύρια αιτία προώθησης των παραβατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες βανδαλισμών από άτομα που δρουν στο σκοτάδι. Το ένα γεγονός ακολουθεί το άλλο ως σαν οι παραβάτες να έχουν ασυλία.

Το Οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου σε διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών υπέστη βανδαλισμού με προεκτάσεις αυτή τη φορά το Οίκημα της ΚΟΠ και του ΚΟΑ.

Γίναμε γραφικοί να κάνουμε συνεχώς εκκλήσεις να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλους και να αφήσουμε την αθλητική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Δυστυχώς ο απόηχος σε βάρος της Διαιτησίας τις πλείστες φορές αδίκως είναι η κύρια αιτία ώθησης των παραβατών σε κάθε εγκληματική ενέργεια.

Σύμμαχος αυτών και η ατιμωρησία από τα αρμόδια όργανα του κράτους, αφού κανένα γεγονός μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί με συνεπακόλουθα οι παραβάτες να αποθρασύνονται.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η φωνή απόγνωσης μας θα έχει συμπαραστάτες τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και του αθλητισμού προτού θρηνήσουμε θύματα».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Don’t do it, Mazic!

Don’t do it, Mazic!

Οι απορίες που προέκυψαν μετά τις σκέψεις που κάνουν στην Ιταλία και η κυπριακή πραγματικότητα
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING