ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μίλησε στους αθλητικούς συντάκτες ο Μάζιτς

Ανάρτηση από την ΚΟΠ για το σημερινό σεμινάριο διαιτησίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδοία ποδοσφάιρου έκανε την δική της ανάρτηση για το σημερινό σεμινάριο διαιτησίας.

Αναλυτικά: 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς μίλησε σε σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσαν η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και η ΚΟΠ.

Ο κ. Μάζιτς ανέλυσε τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών για όλα τα θέματα που αφορούν την Κυπριακή διαιτησία και τους διαιτητές. Ζήτησε την στήριξη των ΜΜΕ προς τους διαιτητές, κυρίως τους νέους, παραδέχθηκε πως έγιναν κάποια λάθη που τον προβληματίζουν και τόνισε τη θέληση του για σκληρή δουλειά για να έχει η Κυπριακή διαιτησία ένα καλύτερο μέλλον. Χαρακτήρισε κρίσιμη τη φετινή χρονιά για την Κυπριακή διαιτησία, λέγοντας πως θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμο το μέλλος της διαιτησίας μας.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΠ απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς και εκ μέρους της ΕΑΚ ο Πρόεδρος Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

"Εσείς, οι αθλητικοί συντάκτες είσαστε ο συνδετικός κρίκος με το φίλαθλο κοινό και όσο πιο σωστά ενημερωμένοι είσαστε, τόσο πιο σωστά θα ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, τους ακροατές σας, τους τηλεθεατές σας. Ο κ. Μάζιτς αποτελεί μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της διαιτησίας σε διεθνές επίπεδο και η συνεργασία μαζί του, είμαι σίγουρος πως θα αποδώσει καρπούς προς όφελος της διαιτησίας μας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς. 

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Την άλλη εβδομάδα αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο ΣΔΚ και η ΑΕΛ ζητούν απομάκρυνση του από την Επιτροπή Διαιτησίας ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ