ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έπεσαν πάρα πολλές μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, πολύ καλή διαιτησία του Ιταλού»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Πέμπτη ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Καρμιώτισσα – Δόξα: «Σωστή η κόκκινη στον τερματοφύλακα της Δόξας στο 5ο λεπτό. Στο 29’ σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ της Καρμιώτισσας. Στο 66’ πετυχαίνει δεύτερο γκολ η Καρμιώτισσα, το τέρμα μετρά σωστά. Στο 88’ δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Κατσαντώνη».

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΖ: «Δεν είχε καλή απόδοση ο διαιτητής. Έχασε τρεις κίτρινες κάρτα. Το μεγαλύτερο του λάθος ήταν στο γκολ της Νέας Σαλαμίνας. Στο 62’ υπήρχε φάουλ από τον Γιάγκα στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ. Εδώ ήταν ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή».

ΑΠΟΕΛ – Άρης: «Είχαμε μια πολύ καλή διαιτησία από τον Ιταλό. Υπήρξαν πάρα πολλά δυνατά φάουλ. Οι κίτρινες που έδειξε ήταν σωστές. Είχε πολύ σωστή διαχείριση και ήταν ισχυρή προσωπικότητα στο γήπεδο. Στο 45+1 έγινε μια σύρραξη. Ο Καζού δέχτηκε κίτρινη και ο νεαρός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ κόκκινη, δεν έχουμε εικόνα για αυτό. Στο 61’ ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε κίτρινη στον Μαγιαμπέλα για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Μαρκίνιος. Στο 63’ δεν υπήρξε κανένα φάουλ στον Κακόριν γιατί ο Κακόριν βρήκε τον Πέτροβιτς. Στο 66’ ο διαιτητής λανθασμένα σταμάτησε το παιχνίδι γιατί δεν επηρέαζε το παιχνίδι η δεύτερη μπάλα που έπεσε στο γήπεδο. Σήμερα έπεσαν πάρα πολλές μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Στο 96+6 δέχτηκε κίτρινη ο αριθμός 72 του Άρη για έντονες διαμαρτυρίες. Έπεσε μπάλα στον αγωνιστικός χώρο όμως δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο ο ποδοσφαιριστής, σωστά του έδειξε δεύτερη κίτρινη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση