ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εδώ σηκώνονται οι τρίχες σου, στρεφόμαστε πίσω στο 1990»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων κυπέλλου που διεξάχθηκαν την Τετάρτη ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Ομόνοια – ΑΕΖ: «Στο 36’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας πάνω στον Στεπίνσκι, υπάρχει μια ανεπαίσθητη επαφή. Στο 73’ δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Σεμέδο της Ομόνοιας. Πάμε τώρα σε μια εκπαιδευτική φάση. Κάπως εδώ σηκώνονται και οι τρίχες σου, στρεφόμαστε πίσω στο 1990. Στο 89’ δεν υπάρχει οφσάιντ πάνω στον Κακουλλή, παίρνει τη μπάλα από αντίπαλο. Ο επόπτης σηκώνει τη σημαία όμως την περισσότερη ευθύνη την έχει ο διαιτητής που ήταν κοντά. Δεν μπορεί να έρχεται η μπάλα από αντίπαλο και εσύ να σηκώνεις τη σημαία. Ο διαιτητής είναι ο άρχων του γηπέδου, έπρεπε να πάρει τη φάση πάνω του. Στο 91’ ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι, σωστά δόθηκε το πέναλτι».

Νέα Σαλαμίνα – Πάφος: «Στο 10’ η μπάλα βάσει του πλάνου δεν έχει περάσει τη γραμμή τέρματος. Στο 23’ πετυχαίνει τέρμα η Πάφος, από αντίπαλο έρχεται η μπάλα στον σκόρερ της Πάφου, σωστά μέτρησε το γκολ. Στο 35’ πετυχαίνει δεύτερο γκολ η Πάφος, σωστά δεν μέτρησε γιατί ήταν οφσάιντ. Στο 48’ πετυχαίνει τρίτο γκολ η Πάφος και το τέρμα μετρά κανονικά. Στο 64’ γίνεται έλεγχος για πιθανό πέναλτι υπέρ της Πάφου, πολύ σωστά δόθηκε. Το 6ο τέρμα είναι οφσάιντ, φαίνεται και από τις επαναληπτικές προβολές. Σωστά ακυρώθηκε»

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση