ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
33° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Θύρα 9: «Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε» (vid)

Οι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της Ομόνοιας 29Μ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανάρτηση με βίντεο από τη Θύρα 9 με αφορμή τους πανηγυρισμούς στη Λευκωσία μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία από την Ομόνοια 29Μ και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Από τα τελευταία ατέλειωτα βράδια στο Fan Club που κόσμος δεν έφευγε μέχρι να ξημερώσει, που κάποιοι ακόμα έμεναν να κοιμηθούν εκεί μέσα σε υπαίθριες σκηνές.

Από το τελευταίο και μαγικό pregame της Παρασκευής, όταν όλοι οι δρόμοι από κάθε γωνιά στο νησί, οδηγούσαν εκεί, που το γλέντι, το ποτόσφαιρο και το τραγούδι κρατούσε αμείωτο μέχρι το πρωί.

Από την μέρα του αγώνα που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μας, καθώς η τελευταία πορεία για το γήπεδο που έμελλε να ξεκινήσει από το σπίτι μας στην Αρχερμού 10, θύμιζε κάτι από τα παλιά, όπου τα αυτοκίνητα και ο λαός δεν χωρούσαν στα γύρω στενά.

Από την ανεπανάληπτη παρουσία του πράσινου λαού στο γήπεδο, όπου χιλιάδες κατέκλυσαν το γήπεδο, στην μεγαλύτερη κοσμοσυρροή που υπήρξε ποτέ σε αγώνα Γ κατηγορίας στην Κύπρο.

Από την μοναδική παράσταση που έδωσε η ΘΥΡΑ 9 βάζοντας στο γήπεδο φωτιά που δεν έλεγε να σβήσει.

Από την μεγαλειώδη πορεία που παρέλυσε την Λευκωσία, την νύχτα που έγινε μέρα και κανείς στην πόλη δεν μπορούσε να κοιμηθεί, κι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στον δρόμο μας, απολάμβαναν άναυδοι την πιο θεαματική φωταγώγηση που έγινε ποτέ στην πλατεία Ελευθερίας (χαιρετίσματα στον Δήμο Λευκωσίας).

Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε όλα αυτά σε ένα μαγικό βίντεο που δεν θα χορτάσετε να βλέπετε. Τα καλυτέρα έπονται.

Η ΘΥΡΑ 9 είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ είναι στην Β κατηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση