ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββίδης: «Πολύ μεγαλύτερη η ροή πληροφοριών στην αστυνομία»

Τι δήλωσε μετά την έκτακτη σύσκεψη

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά το τέλος της έκτατης σύσκεψης που συγκλήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, στην οποία ήταν παρόντες εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της ΚΟΠ, του ΠΑΣΠ, του Συνδέσμου Διαιτητών και του Συνδέσμου Προπονητών.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η σύσκεψη συγκλήθηκε ως συνέχεια της σύσκεψης της περασμένης Παρασκευής στο προεδρικό, όπου ο πρόεδρος εξέφρασε την βούληση της πολιτείας να καθαρίσει τον στάβλο του αυγεία. Επανέλαβα σε όλους τους παρευρεθέντες, την βούληση της πολιτείας για να κάνουμε ότι απαιτείται για να πετύχουμε τα καίρια κτυπήματα σε οτιδήποτε σαθρό δημιουργεί προβλήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ανταλλάξαμε απόψεις. Άκουσα με προσοχή τις εισηγήσεις, μίλησε και η Αστυνομία, η οποία με αφορμή την κινητικότητα που δημιουργήθηκε με τις συσκέψεις τότε που ήρθαν οι εκπρόσωποι της UEFA αλλά πολύ περισσότερο την άμεση εμπλοκή του προέδρου της Δημοκρατίας, έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ροή πληροφοριών από διάφορους προς την Αστυνομία που θα βοηθήσουν να καταλήξουμε σε αποτελέσματα.

Πέρα από το νόμο των παρακολουθήσεων, ο μόνος άλλος τρόπος για να καταλήξουμε σε αξιόπιστα αποτελέσματα είναι να πείσουμε κόσμο να μιλήσει. Κάλεσα όλους τους συντελεστές του ποδοσφαίρου να μεταφέρουν την γνήσια θέληση της πολιτείας να μην σκεπάσει καμιά υπόθεση και πήρα διαβεβαίωση ότι θα το πράξουν και ότι θα συνεργαστούν μαζί μας στον μέγιστο δυνατό βαθμό για να πετύχουμε ότι αυτό που όλοι επιδιώκουμε. Καλώ όσους έχουν πληροφορίες για θέματα χειραγώγησης ή άλλης μορφής διαφθορά να δώσει πληροφορίες και θα γίνει ότι είναι δυνατό για να εξασφαλιστεί ανωνυμία και η ασφάλεια τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X