ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΕΕΚ: Νικολάου για «κόκκινο φάκελο»

Δηλώσεις του προπονητή της ΠΑΕΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Νίκος Νικολάου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του και για τον κόκκινο φάκελο που προέκυψε από τον αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση. (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Τα κυριότερα σημεία:

Για την ομάδα: «Είναι αρκετά ψηλό το επίπεδο της ομάδας αυτής, άργησαν οι παίκτες να κλιματιστούν, όμως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και αυτό φαίνεται στα τελευταία αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΟΞ: «Για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι ματς κλειδί για την οκτάδα. Αν μπούμε οκτάδα έχω μιλήσει ήδη με τον πρόεδρο η ομάδα θα ενισχυθεί. Είμαστε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και είμαστε στην 8η θέση. Έχει ξεκινήσει πολλής κόσμος να ρωτά για τη β’ κατηγορία. Πρέπει και η ΚΟΠ να βρει τρόπους να αναβαθμίσει τη β’ κατηγορία. Όπως ήταν πριν 20 χρόνια είναι και τώρα ειδικά στις εγκαταστάσεις και αυτό είναι λυπηρό».

Για τον κόκκινο φάκελο: «Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει, γιατί δεν περιμέναμε ποτέ ότι η ομάδα μας θα εμπλεκόταν σε κάτι τέτοιο. Παίζονται πολλά πράγματα πίσω από τις ομάδες. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι μία γάγγκραινα αυτό. Η Αστυνομία ίσως να πρέπει να γίνει πιο αυστηρή. Συζητήσαμε έντονα με τον πρόεδρο για αυτό το πράγμα για να καταλάβουμε τι παίχτηκε και τι έγινε. Το μυαλό μας ήταν στο επόμενο παιχνίδι. Αλλάξαμε εννέα παίκτες, σταθήκαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση