ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΕΕΚ: Καλούν ΚΟΠ να δράσει άμεσα

Έξω φρενών στην ομάδα της Κερύνειας με την εξέλιξη του κόκκινου φακέλου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού, κ. Άντρος Καπαρδής, η UEFA έχει στείλει κόκκινο φάκελο για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Μία εξέλιξη η οποία ξάφνιασε άπαντες τόσο στην Ανόρθωση τόσο και στην ΠΑΕΕΚ, ειδικότερα στην ομάδα της Κέρυνειας όλοι είναι έξω φρενών με το εν λόγω συμβάν. 

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήρθε κόκκινος φάκελος ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ από το πρωί της εν λόγω μέρας του αγώνα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 δήλωσε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές λόγω και της μεγάλης διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και η προσοχή όλων τότε βρισκόταν στο ματς πρωταθλήματος με τον Ερμή. (δείτε ΕΔΩ)

Συγκεκριμένα είπε: 

«Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι δύσκολα, οι διαφορές είναι μεγάλες και οι δυναμικές το ίδιο. Προβλέπουμε να έχουμε αλλαγές στην εντεκάδα μας γιατί έχουμε και το ματς με τον Ερμή στο πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό. Όμως θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε και αν μας βολέψει το παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση καλώς, αν όχι θα απολαύσουμε αυτή τη γιορτή και να ζήσουμε αυτή την εμπειρία».

Από εκεί και πέρα επίσημη θέση της ομάδας είναι ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πρέπει να παρέμβει σε αυτό το γεγονός και να δράσει άμεσα στηρίζοντας τα σωματεία, καθώς σύμφωνα με την ομάδα της Κερύνειας δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα για χειραγώγηση του αγώνα από καμία ομάδα, αλλά αν έγινε το οτιδήποτε ήταν με παρέμβαση τρίτων ατόμων που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την Ανόρθωση αλλά ούτε και με την ΠΑΕΕΚ. 

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν η επιτροπή δεοντολογίας καταλήξει κάπου στην έρευνα της. 

 Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα, ο οποίος ΄΄εληξε 4-1 υπέρ της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση