ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργιάδης: «Το παιχνίδι της προσφυγιάς, θα είναι γιορτή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Για τη Β’ κατηγορία: «Δύσκολο το έργο, όμως θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα ξηλώθηκε και έπρεπε να χτιστεί ξανά. Η αλήθεια μείναμε πίσω βαθμολογικά γιατί χάσαμε απρόσμενα κάποιους βαθμούς εντός έδρας. Όμως πιστεύω όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται και στο τέλος θα διεκδικήσει».

Για το ματς κυπέλλου σήμερα με την Ανόρθωση: «Καταρχήν ονομάζουμε το παιχνίδι της προσφυγιάς, ευκαιρία ξανά να βάλουμε εικόνες της Κερύνειας και της Αμμοχώστου στα σπίτια του κόσμου. Είναι ευκαιρία αυτό το παιχνίδι. Έχουμε προγραμματίσει να δώσουμε κάποια ενθύμια με το «δεν ξεχνώ» θα γίνει έκθεση φωτογραφίας, θα είναι παρών πολλοί. Θέλουμε να κάνουμε το εξωαγωνιστικό κομμάτι ως γιορτή της προσφυγιάς, να ενώσουμε γενιές και να φέρουμε πίσω θύμισες».

«Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι δύσκολα, οι διαφορές είναι μεγάλες και οι δυναμικές το ίδιο. Προβλέπουμε να έχουμε αλλαγές στην εντεκάδα μας γιατί έχουμε και το ματς με τον Ερμή στο πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό. Όμως θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε και αν μας βολέψει το παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση καλώς, αν όχι θα απολαύσουμε αυτή τη γιορτή και να ζήσουμε αυτή την εμπειρία».

Για τον κόσμο: «Ευελπιστώ θα έχουμε κόσμο, η Ανόρθωση παίρνει κόσμο και έχει το παλμό που πρέπει. Ελπίζω να έχουμε κόσμο για να γιορτάσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι και καλή ευκαιρία για τους Κερυνιώτες να έρθουν και να δείξουμε ότι δεν είμαστε πέντε αλλά πιο πολλοί».

Ακούστε όλα όσα είπε στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση