ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικολάου: «Ήταν μια νίκη χρυσάφι με την Πέγεια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Νίκος Νικολάου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη κόντρα στην Πέγεια: «Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι στις λίγες μέρες που είχαμε. Ποιότητα υπάρχει απλά η ψυχολογία είχε πέσει. Είμαι σίγουρος θα κάνουμε πολλά πράγματα με την ΠΑΕΕΚ. Έχουμε έμπειρους και νεαρούς παίκτες».

Εξαιρετική χειρονομία από τον Αλέξη Γαρπόζη

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Πέγειας. Η φιλοξενία ήταν άψογη, ενώ μας διευκόλυναν και από τη ζέστη. Εκτίμησα την στάση του αντίπαλου προπονητή, Αλέξη Γαρπόζη. Πριν το παιχνίδι μου είπε: “Πίσω από τους κώνους έβαλα νερό, πες το και στους δικούς σου παίκτες”. Περιμένουμε να τους ανταποδώσουμε την φολοξενία όταν έρθουν στην Λευκωσία».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Φαινόταν ότι θα βρίσκαμε την ευκαιρία α σκοράρουμε. Η Πέγεια πίεσε χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία. Είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε από μια τόσο καλή ομάδα. Ήταν μια νίκη χρυσάφι. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Εδώ είναι η μεγάλη παγίδα που πρέπει να αποφύγουμε. Αν τους υποτιμήσουμε θα κάνουν τη ζημιά γιατί έχουν αξιόλογους παίκτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση