ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οθέλλος: Δεν κατέβηκε η Κ19, τι σημαίνει αποχώρηση

Προς διαγραφή από την ΚΟΠ

Πολύ σοβαρές εξελίξεις προκύπτουν από τις αποφάσεις που πήραν στον Οθέλλο να εισηγηθούν σε γενική συνέλευση την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας.

Όμως είχαν αναφέρει δημοσίως, η πρώτη τους απόφαση ήταν να μην κατέβουν στον αγώνα της ομάδας Νέων (Κ19) με την Αλκή και την υλοποίησαν. Κατήλθε στο γήπεδο μόνο η ομάδα της Αλκής και έτσι ο Οθέλλος θα μηδενιστεί. Σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, θα δεχόταν και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών αλλά η προκήρυξη για τα πρωταθλήματα νέων δεν το ξεκαθαρίζει.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα αν αποφασίσει η συνέλευση την απόσυρση του σωματείου από το πρωτάθλημα αφού συνεπάγεται αυτόματα διαγραφή του από τη δύναμη της ΚΟΠ!

Απότομα δηλαδή θα πέσει στις αγροτικές κατηγορίες, αφού οι πρώτες τρεις διοργανώνονται από την ΚΟΠ. Επιπλέον, ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματά του και σαφώς θα επηρεαστεί η βαθμολογία των υπολοίπων ομάδων που έχασαν βαθμούς από το σύλλογο της Αθηένου.

Εννοείται πως θα μάθουμε και μια από τις τέσσερις ομάδες που θα πέσουν και μια από αυτές του όμιλου premier που δε θα ανέβει.

Τα άρθρα της προκήρυξης:

12. Σε περίπτωση αποχώρησης (για οποιοδήποτε λόγο) ομάδας από το Πρωτάθλημα μετά την κλήρωση του, η ομάδα που
αποχωρεί μηδενίζεται σε όλους τους αγώνες που έχει ήδη δώσει ως επίσης και σε όσους ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν
μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος με σκορ 3-0 εις βάρος της.
13. Περαιτέρω, το Σωματείο η ομάδα του οποίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα θα διαγράφεται από την δύναμη της ΚΟΠ.
14. Ομάδα που δεν κατέρχεται στο γήπεδο για να αγωνιστεί ή κατέρχεται στο γήπεδο αλλά αρνείται να αγωνιστεί ή κατέρχεται στο
γήπεδο με λιγότερους από 7 επτά ποδοσφαιριστές θα θεωρείται ότι έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση