ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέιρο: «Υπάρχουν πάντα δυο εκδόσεις της ίδιας ιστορίας»

Σοκαρισμένος ο Ζορζέ απάντησε για όλα…

24sports team

info@24sports.com.cy

Aπάντηση από τον Ζόρζε Μοντέιρο στην χθεσινοβραδινή επίθεση από την διοίκηση του Οθέλλου.

Μετά την ανακοίνωση της ομάδας προς αυτόν, ο ίδιος αποφάσισε να μην σχολιάσει όσα του προσάπτουν αφού δεν θέλει να μπει στον φαύλο κύκλο. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ανάφερε:

« Είμαι σοκαρισμένος από αυτά που διάβασα για μένα και την οικογένειά μου. Πήγα να τσεκάρω το ποστ μου να δω αν επιτέθηκα σε κάποιο συγκεκριμένα ή στον σύλλογο, αλλά όχι.

Μετά από πολλή σκέψη και χωρίς καν να ξέρω τι να πω, ήθελα να σχολιάσω για όλα όσα λέχθηκαν εναντίον μου για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου... Αλλά έφτασα στο συμπέρασμα ότι θα ήταν το ίδιο με αυτόν που μου επιτέθηκε και προσπαθεί να πλήξει την εικόνα μου, μ’ ένα πολύ δειλό τρόπο.

Πάντα σεβόμουν όλους τους συνεργάτες μου, ακόμα και εκείνους που μου επιτίθενται. Ποτέ δεν θα κάνω επίθεση σε κάποιο ή να μιλήσω αρνητικά για ένα σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω.

Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο και το ερμηνεύει με τον τρόπο που τον βολεύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους έχω δουλέψει και με ξέρουν, ξέρουν την αλήθεια και αυτό είναι αρκετό για μένα.

Απλά θέλω όσοι το διαβάζουν αυτό, να έχουν στο μυαλό πως υπάρχουν πάντα δυο εκδόσεις της ίδιας ιστορίας! Ακόμα δεν καταλαβαίνει την ανάγκη των ανθρώπων να επιτίθενται σε άλλους για να νιώθουν ανώτεροι.

Καλή τύχη και πολλές επιτυχίες στον Οθέλλο. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Οθέλλου για το καλό πνεύμα και παράδειγμα. Είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

X