ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έμεινε ένα βήμα για την άνοδο» (σχόλιο για ΑΕΖ-Ομονοια29Μ)

Στον ΣΠΟΡ FM 95 ο τεχνικός του Οθέλλου, Αλέξης Γαρπόζης

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο τεχνικός του Οθέλλου, Αλέξης Γαρπόζης.

Τα όσα ανέφερε:

Για το επόμενο ματς που κρίνει την άνοδο: «Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Αν κερδίσουμε την Πέγεια θα είμαστε μαθηματικά στην Α’ κατηγορία. Ανέλαβα την 3η αγωνιστική. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ καλά στην πίεση που δέχονται λόγω της βαθμολογικής τους θέσης. Έμεινε όμως ένα βήμα για την άνοδο».

Για το ΑΕΖ – Ομόνοια 29Μ: «Ένα παιχνίδι που η ΑΕΖ βολεύεται με δυο αποτελέσματα. Δύσκολη η έξοδος του Εθνικού με τον Αχυρώνα, θα δώσω όμως προβάδισμα της Άχνας. Το άλλο παιχνίδι είναι τριπλής παραλλαγής».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας 29Μ: «Ο κόσμος βοηθάει όταν χρειάζεσαι βοήθεια και όταν δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες. Είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα που αγωνίζεται από το αγροτικό και είναι ότι καλύτερο τώρα στην προσπάθεια για άνοδο. Δεν παίζει ρόλο πάντα ο κόσμος όμως. Η Ομόνοια είναι σε καλύτερο φεγγάρι. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες. Διεκδικούνε 4 ομάδες την άνοδο και θα το κάνουν μέχρι το τέλος».

Για τις φήμες για χειραγωγημένα παιχνίδια: «Όσοι θέλουν να κάνουν διάφορα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, το κύκλωμα τους απωθεί. Εμάς είναι η δουλεία μας. Από 10 χρονών είμαι στα γήπεδα. Ζούμε και αναπνέουμε μόνο για αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση