ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια 29Μ: Με μπροστάρη τον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας Βασιλείου ξεχωρίζει στους «πράσινους»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου βρίσκεται τρεις αγωνιστικές πίσω από το μεγαλύτερο της όνειρο, που είναι η άνοδος της στην Α’ Κατηγορία. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 3η θέση και τα πάντα κρίνονται από την ίδια αν θα βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια τη νέα χρονιά.

Το «τριφύλλι» από την μέρα της ίδρυσης του είχε μία ξεκάθαρη ιδεολογία για στήριξη προς τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ακόμη και φέτος που πραγματοποιεί πρωταγωνιστική πορεία στη Β’ Κατηγορία δεν άλλαξε κάτι και συνεχίζει να βασίζεται στον γηγενή παίκτη.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν με τη φανέλα της Ομόνοιας, είναι ο Απόλλωνας Βασιλείου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «πρασίνων».

Ο 26χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με εφτά και γκολ και σε δύσκολα παιχνίδια, σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του για να έρθει νίκη. Θυμίζουμε ήταν και ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της Ομόνοιας κόντρα στην ΜΕΑΠ με 1-0, ενώ ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια ήταν κόντρα στην ΑΕΖ μέσα στο Τσίρειο, όπου πέτυχε χατ-τρικ, χαρίζοντας το «διπλό» στην ομάδα του με 3-1.

Η ποιότητα και η γρηγορά του μέσα στο παιχνίδι είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν στον ίδιο και η απόδοση του στους εναπομείναντες αγώνες είναι πολύ σημαντική για την προσπάθεια που κάνει η Ομόνοια 29ης Μαΐου για την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση