ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε στην Ανόρθωση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το συμβάν με τον πρόεδρο της εταιρείας της Ανόρθωσης: «Το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται λήξαν και ο επίσημος Ολυμπιακός απολογήθηκε στην Ανόρθωση. Το συμβάν αυτό είναι μία δυσάρεστη παρέμβαση. Οι σχέσεις με την ομάδα της Αμμοχώστου διαχρονικά ήταν άριστη. Διαχρονικά οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν πανό για την Ανόρθωση από την οποία τυγχάνουμε άριστης φιλοξενίας στο Παπαδόπουλος».

Για τον λόγο που έχασε κόντρα στην Ανόρθωση ο Ολυμπιακός: «Κάναμε κακό ξεκίνημα στον αγώνα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στην συνέχεια κυριαρχήσαμε, κάναμε τελικές αλλά έχουμε επιθετική δυστοκία. Κρατάμε μόνο την εμφάνιση και πλέον επικεντρωνόμαστε στον κρίσιμο αγώνα με την Καρμιώτισσα την 1η Απριλίου».

Για την μάχη της παραμονής: «Η Δόξα είναι πέντε βαθμούς μπροστά, έχουμε δύο αγώνες με την Δόξα αλλά σε όσο δυσμενή θέση και να είμαστε τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Εμείς θα κάνουμε τον τίμιο αγώνα μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την απουσία του Καλίλι αλλά και το πέναλτι που κέρδισε η Ανόρθωση: «Ο Καλίλι είχε αμυγδαλίτιδα και το Σάββατο δεν έπαιξε γιατί ένιωθε πολύ άσχημα. Παρά την απουσία του οι άλλοι παίκτες έδωσαν τα πάντα σε ένα αγώνα όπου παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήμασταν καλύτεροι ήρθε το πέναλτι της Ανόρθωσης. Θεωρώ ότι ήταν αυστηρό αλλά σύμφωνα με το γράμμα του νόμου μπορούσε να δοθεί».

Για το δύσκολο και βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική Μεγάλη Πέμπτη και αμέσως μετά και πάλι αγώνας συν τους αγώνες κυπέλλου. Θεωρώ ότι τον Ιανουάριο ενισχύσαμε καλά την ομάδα και την δώσαμε βάθος για να ανταποκριθεί σε αυτό το πρόγραμμα».

Για τον θεσμό του κυπέλλου: «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η διάκριση στο κύπελλο. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΛ, θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό όπως κάναμε και πριν δύο χρόνια».

Για τα αγωνιστικά και ποιοι επιστρέφουν: «Αυτές τις δύο μέρες πήραν ρεπό οι παίκτες και αυτή η διακοπή θα είναι ευεργετική για κάποιους παίκτες όπως ο Ντουρμισάι τον οποίο περιμένουμε τον Απρίλιο. Επίσης ανεβάζει στροφές και ο Γκόρουπετς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση