ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
37° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Θουκυδίδης: «Το νέο Δ.Σ. μπορεί να μελετήσει θέμα εταιρείας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη χθεσινοβραδινή γενική συνέλευση, στα θέματα που συζητήθηκαν, στο ενδεχόμενο της δημιουργίας εταιρείας και πολλά άλλα.

Αναλυτικά:

Το μήνυμα από τη Γενική Συνέλευση: «Το μήνυμα ήταν πολύ καλό,. Συζητήθηκαν πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν το σωματείο. Υπήρχε ένα κλίμα ενότητας και θα επιστρέψουμε με το θέμα της εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβούλιου, που θα γίνει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες. Ο προγραμματισμός για τι νέα χρονιά έχει ενεργοποιηθεί μέχρι να αναλάβει το νέο συμβούλιο».

Για την ανάληψη ευθυνών από τον ίδιο: «Το ότι δεν έγινε εκλογική χθες είναι πρώτον γιατί μόνο δύο άτομα επέβαλαν υποψηφιότητα και βάσει καταστατικού έπρεπε να είναι οκτώ. Εμείς ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν βάλαμε υποψηφιότητα, δείχνοντας έτσι ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη φετινή χρονιά. Θα ήταν πρόκληση να βάλω ποιότητα αν έχω στους ώμους μου τη φετινή αποτυχία. Με αυτό το τρόπο αναλαμβάνω την ευθύνη».

Ποια η πρόθεση του: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, αλλά δεν θα τις δημοσιοποιήσω από σεβασμό. Πρώτα θα μιλήσω με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας: «Υπήρχαν δύο υποψηφιότητες. Δεν υπήρχε κάτι οργανωμένο και γενικά δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στη Νέα Σαλαμίνα».

Για το θέμα της εταιρείας: «Το θέμα της εταιρείας συζητήθηκε και χθες. Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το αν είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Αυτό που είπαμε, είναι να ανατεθεί σε μια ανεξάρτητη επιτροπή ή έναν οίκο να μας κάνει μια μελέτη και να μας πει τι σημαίνει αυτό το πράγμα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν πρέπει κανείς να τρομάζει ότι πήραμε αποφάσεις που δεν τις ανακοινώνουμε, δεν ισχύει αυτό. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να προχωρήσει σε μια μελέτη για το θέμα της εταιρείας. Επίσης, πόσο καιρό θα υπάρχουν οι εθελοντές που θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως θέλει ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Ζούμε σε άλλες εποχές και το χρήμα παίζει καθοριστικό ρόλο στο να έχεις ποδοσφαιρική ομάδα. Αν θέλουμε να μείνουμε ρομαντικοί με τις αρχές και τις αξίες μας πολύ καλά. Αλλά να μην έχουμε απαιτήσεις για Ευρώπη και άλλες διακρίσεις. Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα πρέπει να ανέβει ο προϋπολογισμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση