ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Καζαμίας για «Αμμόχωστος» και Ομόνοια: «Δεν έγινε επίσημη πρόταση»

Τι είπε για την επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για το γηπεδικό

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Σήμερα αρχίζουμε τη προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στη Κύπρο, στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Είναι η άμεση επάνοδος στη πρώτη κατηγορία και η παραμονή μας εκεί. Η διαφορά είναι ότι έχει γίνει ένα πλάνο διετίας, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να είναι όσο πιο κοντά στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται όταν επιστρέψουμε. Θεωρητικά το κάναμε αυτό, αλλά πρέπει να αποδειχθεί και εντός του αγωνιστικού χώρου».

Αν υπάρχει ικανοποίησή από τις μεταγραφές: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Γιατί οι στόχοι που θέσαμε έχουν επιτευχθεί στο απόλυτο. Έχουμε πάρει την υπογραφή ποδοσφαιριστών που οι πλείστοι είχαν προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Αυτό δείχνει ότι έχουν εμπιστοσύνη στο πλάνο της ομάδας μας».

«Οι πλείστες μεταγραφές, είναι πραγματικότητα ότι είχαν προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Να πω για τον Μιχάλη Κουμουρή, που είχε κάνει πολύ χρονιά πέρσι και είχε προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αλλά προτίμησε τη Νέα Σαλαμίνα», πρόσθεσε.

Για τον κόσμο της ομάδας: «Έχουμε ευθύνη απέναντι στο κόσμο του Σωματείου να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Θεωρώ ότι μέσω του προγραμματισμού δείχνουμε δείγματα γραφής για το τι θέλουμε να κάνουμε».

Για τον Βάγκνερ: «Αν δεν υπάρχει ανακοίνωση για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένο. Αλλά είναι δύσκολο να γίνει άλλη μεταγραφή, γιατί το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Πόσες κινήσεις έμειναν: «Θα αρχίσουμε τη προετοιμασία με το υφιστάμενο ρόστερ και αν προκύψει κάτι στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το γήπεδο και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας: «Είχε γίνει ένα τηλεφώνημα από την Ομόνοια τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν έγινε επίσημη πρόταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση