ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Η επίσημη θέση για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπμπή "Κάνε Παιχνίδι" με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας. 

Τα κυριότερα σημεία: 

Για τον τρόπο διεξαγωγής του β’ γρκουπ: «Όσο παράξενο και να ακούγεται το αγωνιστικό κομμάτι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και αυτό οφείλεται στον τρόπο διεξαγωγής. Όταν πήγαμε στην Περιστερώνα είχε η Δόξα 28 οπαδούς και εμείς 14. Μιλάμε για 42 εισιτήρια. Είναι για προβληματισμό όλα αυτά. Δεν μπορεί όμως να είναι η λύση με τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα. Η άποψη μας την είχαμε πει από την αρχή. Πρέπει να υπάρχει από εμπειρογνώμονες πως πρέπει να γίνεται το πρωτάθλημα. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να εξαντληθεί η τριετία που αποφασίστηκε αλλά ήδη έπρεπε να γίνεται ο σχεδιασμός για την επόμενη τριετία. Όμως όταν δεν έχουμε ευρήματα και αξιολογήσεις από τους εμπειρογνώμονες πως μπορούμε να συζητούμε. Κάνουμε ένα πείραμα και δεν παίρνουνε τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα. Δεν πρέπει να αποφασίσουν τα σωματεία. Εμείς εκφράζουμε τη διαφωνία μας για τους μονούς αγώνες σε ουδέτερες έδρες. Αν η Νέα Σαλαμίνα του χρόνου βρίσκεται στην 11η θέση και πάμε και πούμε να γίνουν 16 ομάδες, θα είναι σωστό; Δεν νομίζω, δεν πρέπει να αποφασίζουν οι ομάδες, αλλά οι εμπειρογνώμονες που έπρεπε να υπήρχαν. Το θέμα είναι ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις».

Για τις ανανεώσεις: «Ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι οι τελευταίες ανανεώσεις. Όμως υπάρχει σίγουρα άλλη μια περίπτωση που θέλει άμεσα ο προπονητής να κλείσει. Ο προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει τελειώσει με τις ανανεώσεις για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τον υπόλοιπο προγραμματισμό».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση