ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Δεν θυμάμαι ξανά ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια με άδεια καρέκλα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας. 

Αναλυτικά:

Για την επιστολή της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ: «Έχουμε κληθεί την ερχόμενη βδομάδα στη Βουλή. Χθες αναλάβαμε την πρωτοβουλία για να στείλουμε την επιστολή στην ΚΟΠ για να συγκαλέσει η ίδια συνάντηση. Αν είναι δυνατό να διαμορφώσουμε κοινή θέση, αφού αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν συζητάμε μόνο το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου, αλλά το θέμα ολόκληρης της νομοθεσίας. Νομίζω είναι όλη η νομοθεσία προβληματική».

Ποια η θέση της Νέας Σαλαμίνας: «Η θέση είναι η ίδια από την αρχή και δεν άλλαξε. Θεωρούμε την παρούσα νομοθεσία ως προβληματική και ζητούμε την κατάργηση της. Είναι μια νομοθεσία κατασταλτική. Δεν υπάρχει το ζήτημα της παιδίας και της πρόληψης. Βάλανε μέσα και το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου, χωρίς να υπάρχουν οι υποδομές. Δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις, ή αν υπάρχουν είναι μόνο στη θεωρία. Το όλο θέμα είναι προβληματικό. Συν τοις άλλοις θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται η κάρτα για να βρούμε τους παραβάτες στα γήπεδα. Θέλουμε να καταργηθεί η νομοθεσία, που συμπεριλαμβάνεται και η κάρτα οπαδού. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι ξανά παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και να έχει άδεια καρέκλα στο γήπεδο. Φέτος η Νέα Σαλαμίνα, σε τουλάχιστον τρία παιχνίδια είχαμε 2000 οπαδούς. Πέρσι δεν είχαμε τέτοια μάζα οπαδών σε κανένα παιχνίδι μας».

Αν γνωρίζει τις θέσεις των άλλων ομάδων: «Θα είμαι ψεύτης αν πω ότι γνωρίζω τις θέσεις όλων των σωματείων. Σε αυτό στοχεύει η επιστολή μας, για να εκφράσουμε όλοι τις θέσεις μας, για να δούμε αν υπάρχει μια κοινή γραμμή. Δεν πήραμε κάποια απάντηση ακόμη, αλλά για να είμαστε δίκαιοι ακόμη χθες τη στείλαμε. Δεν έχουμε κάποια απάντηση ή ένδειξη ότι θα γίνει αποδεκτό το αίτημα μας».

Για το στο τέλος της ημέρας τα πάντα εξαρτώνται από τους Βουλευτές: «Σημασία δεν έχει μόνο τι λέμε εμείς, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει τι θα ψηφίσουν οι Βουλευτές. Από τη στιγμή όμως που μας δίνουν βήμα στη Βουλή, σημαίνει θέλουν να μας ακούσουν. Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πείσουμε με τις θέσεις. Ευελπιστώ να κάνουμε μια καλή συζήτηση και γιατί όχι να μην τους πείσουμε».

Αν έχουν καλεστεί κι άλλες ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία: «Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω έχει κληθεί και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η σημασία είναι ότι καλέστηκαν πολύ περισσότερα σωματεία από αυτά που καλέστηκαν αρχικά».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας το Σάββατο με τον Οθέλλο. Θα πάμε μόνο χωρίς τον Μαργκάσα, που χάνει τη σεζόν. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση