ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντωνίου: «Θα είμαι στην ΜΕΑΠ, αποδείξαμε ότι υπάρχει ταλέντο»

Δηλώσεις του τερματοφύλακα της ΜΕΑΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, μίλησε ο τερματοφύλακας της ΜΕΑΠ, Αλέξανδρος Αντωνίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη φετινή πορεία της ΜΕΑΠ: «Δεν πίστευε κανένας σε εμάς, αλλά εμείς πιστεύαμε στον εαυτό μας. Μπορεί να μην πήραμε τίτλο η να πετύχαμε κάποιο μεγάλο επίτευγμα, όμως αυτό που καταφέραμε ήταν κάτι το απίστευτο. Αυτό που κάναμε στην ΜΕΑΠ με μέσο όρο ηλικίας 21-22 χρόνων αποδείξαμε ότι υπάρχει κυπριακό ταλέντο. Υπάρχει άφθονο ταλέντο και περιμένουν από τις μεγάλες ομάδες, ευκαιρίες να το αποδείξουν. Ο στόχος της ομάδας είναι να βγάζει ταλέντα, να κάνει σύνολο με νεαρούς Κύπριους και μη και να κάνουμε κάτι καλό, όπως κάναμε φέτος».

Για τη διοίκηση: «Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα, ήταν πάντα δίπλα μας σε όσα ζητήσαμε και μας στήριξαν από την αρχή, πιστεύοντας σε μας».

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα, αρκετός κόσμος υποτιμά την β’ κατηγορία. Δεν υπήρχαν σκοπιμότητες στο πρωτάθλημα μας. Και υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον σε όλους τους αγώνες. Εμείς μπορεί να μην διεκδικούσαμε άνοδο, αλλά διεκδικούσαμε την 7η θέση, παίζαμε για μας και για τους στόχους μας. Κάθε παιχνίδι είχαμε ένα στόχο. Όσο για τις ομάδες που πήραν την άνοδο, για μένα βγήκαν οι τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτές το άξιζαν με τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος».

Για τα σχέδια του: «Ακόμη δεν υπογράψαμε κάτι, να περιμένουμε ακόμη λίγο καιρό, αλλά το πιο λογικό θα είμαι και του χρόνου στην ΜΕΑΠ. Θέλω να μείνω».

Ακούστε όλα όσα είπε στο ηχητικό: 

ΜΕΑΠ: Τελευταία Ενημέρωση