ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρμιώτισσα: «Αγνοήστε τους ψιθύρους»

Το μήνυμα του Βραχίμη

Παρέμβαση από τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας Δημήτρη Βραχίμη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς βρέθηκε στην προπόνηση και τους ανέφερε πως τους στηρίζει και τους εμπιστεύεται απόλυτα.

Τους κάλεσε δε να αγνοήσουν τα όσα γίνονται και να συνεχίσουν να παλεύουν για την άνοδο.

Η ανακοίνωση:

«Μήνυμα αμέριστης στήριξης και εμπιστοσύνης προς όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας έστειλε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του παραβρέθηκε στη σημερινή προπόνηση στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.

Ζήτησε από όλους να συγκεντρωθούν στο μεγάλο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς και που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στη Α΄ Κατηγορία, καλώντας τους ταυτόχρονα να αγνοήσουν τους διάφορους ψιθύρους και φήμες που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.

Τελειώνοντας ευχαρίστησε την Αστυνομία Κύπρου για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που αφορούσε τον συλληφθέντα ποδοσφαιριστή μας και διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα του Σωματείου μας να συνεργαστεί πλήρως με όλες τις αρμόδιες αρχές (ΚΟΠ, Αστυνομία κ.α.) για διαλεύκανση αυτών των υποθέσεων».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X