ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντηση Εθνικού για τα επεισόδια με Οθέλλο: «Ο πρόεδρος τους επιτέθηκε στον κ. Κίκη»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του Εθνικού Άχνας

Παρέμβαση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Εθνικού, κ. Μιτσίδη έκανε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη για τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε εκ μέρους του Οθέλλου, Κωνσταντίνος Καρούσος για τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους ματς. 

Tα κυριότερα σημεία:

«Σαν Εθνικός καταδικάζουμε τα όσα έγιναν και το οποιοδήποτε περιστατικό. Δείξαμε πολλές φορές τη φιλοξενία μας σε όλες τις ομάδες και στον κόσμο τους. Η φιλοξενία ήταν άψογη. Το γεγονός ότι έγινε ένα περιστατικό από ένα 15χρονο που συλλήφθηκε από την Αστυνομίαδεν αναιρεί αυτό».

«Μία πράξη ενός 15χρονου δεν αμαυρώνει το ήθος και τις προσπάθειες μιας ιστορικής ομάδας. Μπορούμε πολλά να πούμε αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα θέλαμε να μάθουμε που θεωρούν οι αντίπαλοι ότι έχουν αδικηθεί από τη διαιτησία. Έχουμε και εμείς παράπονα».

«Όσον αφορά το περιστατικό με τον πρόεδρο κανένας πρόεδρος εν ώρα αγώνα δεν μπορεί να ελέγξει κάποιο οπαδό. Ήρθε ο ίδιος ο πρόεδρος του Οθέλλου για να επιτεθεί στον πρόεδρο μας και του είπε ...«τι θέλεις να κάνω τώρα που είναι το παιχνίδι;». Εκείνη την ώρα ο κ. Κίκης στη ένταση του αγώνα δεν κατάλαβε ότι είναι και ο πρόεδρος του Οθέλλου».

Ακούστε στο ηχητικό όλα όσα είπε: 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση