ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οθέλλος: «Μας έριξαν κροτίδες οι του Εθνικού, πήγαν στο νοσοκομείο οπαδοί μας»

Σοβαρές κατηγορίες από τον Οθέλλο Αθηαίνου για επεισόδια στο ματς με τον Εθνικό

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε εκ μέρους του Οθέλλου, Κωνσταντίνος Καρούσος για το ματς χθες κόντρα στον Εθνικό, καταγγέλλοντας σοβαρά πράγματα για κροτίδες και επεισόδια που έγιναν.

Τα κυριότερα σημεία:

«Καταρχήν είχαμε και θέματα με τη διαιτησία, όμως δεν θέλω να αναφέρω κάτι για αυτό το πράγμα. Από εκεί πέρα, όταν άρχισε το παιχνίδι, οπαδοί του Εθνικού έριξαν κροτίδες μέσα στο γήπεδο, μερικές έφτασαν στην εστία του Μπογκατίνοφ. Μετά από αυτό το πράγμα οι στιούαρτς πήγαν στην κερκίδα των οπαδών μας! Στο 82’ έτρεξε ένας φίλαθλος του Εθνικού και έριξε κροτίδα μεγάλης ισχύος στην κερκίδα των οπαδών του Οθέλλου. Προσγειώθηκε 30 εκατοστά από μπροστά μας (μέλη του ΔΣ), τραυματίστηκα εγώ στο αριστερό πόδι με έγκαυμα και 15χρονος στο κεφάλι. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο Παραλιμνίου και ο μικρός στη Λάρνακα, ευτυχώς τώρα είμαστε όλοι καλά. Μετά κινήθηκαν οπαδοί μας προς την πλευρά των αντιπάλων, οι δικοί μας ήταν γύρω στους 300 και αυτοί γύρω στα 150, όμως ευτυχώς τα πράγματα έμειναν ως εκεί και δεν έγιναν χειρότερες καταστάσεις. Ο πρόεδρος μας, Αντώνης Χειλιμίντρης έτρεξε προς τον Κίκη Φιλίππου και του είπε ...«τι είναι αυτά τα πράγματα;» και αυτός του απάντησε... «τι θέλεις να κάνω;». Υπήρχε Αστυνομία εκεί, όμως η παρέμβαση της δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ