ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υπάρχει δέσμευση από τον Φανιέρο για μία κίνηση, δεν θα αφήσει τον Ερμή να κλείσει»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή, Κωνσταντίνος Πίττας για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ομάδα της Αραδίππου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρώτη φορά ότι οι «φτεροπόδαροι» θα τα καταφέρουν να παραμείνουν «εν ζωή».

Μάλιστα αποκάλυψει ότι ο Λούκας Φανιέρος δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε μία κίνηση που θα βοηθήσει τον Ερμή ενώ υποσχέθηκε επανειλημμένα ότι δεν αφήσει την ομάδα να κλείσει.

Αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε, περιμένουμε μια κίνηση από τον Λούκα Φανιέρο, την Τρίτη το απόγευμα έχουμε διευθετήσει συνάντηση μαζί του. Υπάρχει μια δέσμευση από τον Λούκα Φανιέρο ότι θα κάνει μια κίνηση. Ο κ. Λούκας μου έχει πει επανειλημμένα ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Ερμή να κλείσει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθεια του να μαζευτεί ένα συγκεκριμένο ποσό και αναμένουμε το υπόλοιπο για να κρατήσουμε την ομάδα εν ζωή. Πριν κλείσουμε θέλω να πω κάτι που είναι πολύ λυπηρό για μας το τελευταίο διάστημα. Όπου και να πάμε μας ρωτούν για τους κόκκινους φακέλους, αυτό μας προκαλεί τεράστια πικρία. Θέτω ένα ερώτημα και μην με ρωτήσετε κάτι άλλο. Γιατί βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα αυτό, αυτή την στιγμή»?΄

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση