ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δασκαλάκης: «Μίλησα με τον πρόεδρο και συνεχίζουμε μαζί με στόχο την άνοδο»

Δηλώσεις του τεχνικού του Ερμή

Στην δεύτερη κατηγορία θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο Ερμής και ο στόχος της ομάδας δεν θα είναι άλλος απ’ την άνοδο. Την ίδια στιγμή τα θέματα προγραμματισμού θα ξεκινήσουν να τρέχουν και αναμένεται να προκύψουν αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός του Ερμή, Δημήτρης Δασκαλάκης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αν θα συνεχίσει στον Ερμή: «Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και θα συνεχίσουμε μαζί, με στόχο φυσικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τον υποβιβασμό: «Ανέλαβα σε μια δύσκολη περίοδο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο αλλά δεν τα καταφέραμε. Κατά την άποψη μου όμως σε όλα τα παιχνίδια παλέψαμε και κάναμε πράγματα. Στην τελική βέβαια δεν ήταν αρκετά».

Για το στόχο της επόμενης χρονιάς: «Ο στόχος είναι η άνοδος. Βάλαμε τα δεδομένα κάτω και αποφασίσαμε πως θα κινηθούμε στο μεταγραφικό κομμάτι, ώστε να κάνουμε δυνατό τον Ερμή και να είμαστε και ποιο έτοιμοι για την περίπτωση που ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία να σταθεροποιηθούμε».

Για το ρόστερ απ’ την περσινή χρονιά και αν θα προκύψουν αποχωρήσεις: «Μιλήσαμε με κάποια παιδιά απ’ το περσινό ρόστερ, θα υπάρξουν όμως αρκετές αλλαγές. Θέλουμε επίσης να δώσουμε ευκαιρίες στον Κύπριο ποδοσφαιριστή».

Για το Euro: «Τα φαβορί για την ώρα παίρνουν τα αποτελέσματα. Βλέπουμε πάντως καλό θέαμα και είναι ωραίο και για τον κόσμο και για εμάς τους προπονητές. Ξεχώρισα την Ιταλία αλλά και την Γαλλία που δείχνουν δυνατά σύνολα. Επίσης το Βέλγιο είναι πολύ καλό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση