ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τίκκης: «Δεν έγινε κρούση για τον Παναγιώτη Αρτυματά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της Ένωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης, Κυριακος Τίκκης.

Αναλυτικά:

Για τη προετοιμασία: «Όλα βαίνουν καλός, το ρόστερ σε γενικές γραμμές είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί, η προετοιμασία εξελίσσεται κανονικά. Νομίζω τα πράγματα έχουν μπει σε μια ροή και πάνε καλά».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες και όσο κατεβαίνεις κατηγορία είναι πιο δύσκολο. Όπως και οι υπόλοιπες ομάδες έτσι και το Παραλίμνι περιμένει ανταπόκριση από τον κόσμο του και τους επιχειρηματίες της περιοχής. Δόξα τω Θεώ είναι ικανοποιητική η ανταπόκριση. Οι προπονητές έχουν καθαρά την ευθύνη της ομάδας, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το οικονομικό και για την τελική έγκριση των μεταγραφών».

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές: «Νομίζω είμαστε αρκετά κοντά, υπολείπονται άλλες τρεις θέσεις με βάση τα θέλω των προπονητών. Θα γίνουν τα φιλικά μας τον Αύγουστο και πιθανόν να κινηθούμε για μια τελευταία κίνηση τον Αύγουστο ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να πάρουμε κάποιο δανεικό».

Για τον Παναγιώτη Αρτυματά: «Όχι επίσημα δεν έγινε η οποιαδήποτε κρούση. Είναι ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στο Παραλίμνι, αγωνίστηκε στο εξωτερικό και είναι σε υψηλό επίπεδο. Αναμφίβολα είναι περιουσιακό στοιχείο της Ανόρθωσης».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας: «Όλοι θα αγωνιστούν με όλους. Έχουμε μια έντονη αρχή αλλά ίσως αυτό βοηθήσει την ομάδα. Ενισχύσαμε το ρόστερ με καλές επιλογές και υπάρχει ο χρόνος και οι εγκαταστάσεις για να γίνει καλή δουλειά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση