ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Β’: Αναβολή στο πρωτάθλημα!

Με απόφαση της Ε.Ε. ΚΟΠ

Πολύ σοβαρές εξελίξεις προκύπτουν στη Β’ κατηγορία, μετά και τα όσα έγιναν και αφορούν στην αναμέτρηση του Οθέλλου με τον Ολυμπιακό.

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός

Η ένσταση που υπέβαλε ο Ολυμπιακός έφερε τη μη συνέχιση του αγώνα όπως είχε οριστεί, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Άρη που ζήτησε επιτακτικά την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ανακοίνωση οργής από Άρη: Ζητά αναβολή του πρωταθλήματος!

Όπως πληροφορούμαστε, αυτό ακριβώς είναι που θα συμβεί καθώς και στην ΚΟΠ κρίνουν πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και από την UEFA υπήρξε σχετική παρέμβαση για όσα γίνονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με τους φακέλους που συνεχώς αποστέλλονται από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία προς την ΚΟΠ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας αποφάσισε σήμερα ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, η οποία παραπέμπει την απόφασή της προς επικύρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρία εξέτασε εκτενώς το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, που όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020».

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X