ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός

Η ένσταση των «μαυροπράσινων» στηρίζεται πάνω στο άρθρο 27 της προκήρυξης του πρωταθλήματος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν θα διεξαχθεί τελικά αύριο το υπόλοιπο του διακοπέντα αγώνα ανάμεσα στον Οθέλλο και τον Ολυμπιακό λόγω ένστασης που κατέθεσαν οι «μαυροπράσινοι».

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο διακοπέντας αγώνας για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μεταξύ του Οθέλλου Αθηαίνου και του Ολυμπιακού Λευκωσίας που είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί αύριο Τετάρτη, 10 Απριλίου στις 15:30 από το σημείο διακοπής του (57ο λεπτό), δεν θα διεξαχθεί, λόγω ένστασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός».

Ο Ολυμπιακός «πατά» πάνω στο άρθρο 27 της προκήρυξης του πρωταθλήματος, το οποίο λέει ότι αν η διακοπή οφείλεται στη μη ύπαρξη εφεδρικής γεννήτριας τότε η ευθύνη βαραίνει τη γηπεδούχο ομάδα.

Διαβάστε τι λέει αυτολεξεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας σχετικά με τις γεννήτριες:

27. Μη ύπαρξη εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού δεν θα σημαίνει την μη έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που απαιτηθεί η χρήση εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού για την συνέχιση του αγώνα, την ευθύνη για τυχόν διακοπή του αγώνα λόγω μη ύπαρξης εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού που να λειτουργεί θα έχει η ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της.

28. Σε περίπτωση που μετά την χρήση της εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού αποδεικνύεται ότι η βλάβη στον φωτισμό δεν μπορεί να αποκατασταθεί, ο αγώνας θα διακόπτεται χωρίς την ευθύνη των διαγωνιζόμενων ομάδων εκτός στη περίπτωση που η ζημιά έχει προκληθεί σκόπιμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X