ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καΐλης: «Ανανεώσαμε τον βασικό κορμό, ελαφρώς πιο ψηλό το μπάτζετ»

Στο 24sports μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣΙΛ

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Στο 24sports μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣΙΛ, Γιώργος Καΐλης για την άνοδο της ομάδας στην Β’ Κατηγορία, τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, τους στόχους, το μπάτζετ και τις επόμενες κινήσεις.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο και την κατάκτηση του κυπέλλου: «Ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε απ’ την αρχή της χρονιάς, θέλαμε να πάρουμε την άνοδο και κάποιο τίτλο. Με σκληρή δουλειά και ενωμένοι τα καταφέραμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας, Άγγελο Ευθυμίου, στους συνεργάτες του και στους παίκτες που καταφέραμε αυτά τα επιτεύγματα. Φυσικά χωρίς την στήριξη του διαχρονικού οικονομικού μας αιμοδότη, κ. Γιώργου Πυρίσιη δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τον ευχαριστούμε ξανά που είναι δίπλα στην ομάδα μας».

Τα σχέδια για τη νέα σεζόν: «Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας, ξεκίνησαν να εντοπίζονται μεταγραφικοί στόχοι, την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και ανακοινώσεις. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχουμε δέσει τον βασικό κορμό της ομάδας, υπέγραψαν μαζί μας και συνεχίζουν ο τερματοφύλακας Στυλιανός Κωνσταντίνου, ο αρχηγός μας ο Άντης Νικολάου, ο Ντιντάκ Ντεβέσα, o Ραφαήλ Αναστασίου, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Λούκας Γιάννη, ο Χρήστος Τρύφωνος, ενώ γίνεται προσπάθεια ανανέωσης κι’ άλλων παικτών».

Για το μπάτζετ και αν θα είναι αυξημένο: «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το κομμάτι επειδή ακούστηκαν πολλά, το μπάτζετ μας δεν θα είναι υπερβολικό, θα είναι κανονικό και ελαφρώς πιο αυξημένο από τη περσινή χρονιά».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Στόχος μας είναι η πρώτη οκτάδα και βλέπουμε και όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Για το ρόστερ: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που θα αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας, έμπειρους για να σμίξουν με το ταλέντο που διαθέτουμε. Το θέμα αυτό το χειρίζεται ο προπονητής μας, του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη, έχει την απόλυτη στήριξη από όλους στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα πολύ καλό σύνολο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση