ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηκυριάκος: «Οι παίκτες μας δεν θα χάσουν ούτε ένα σεντ από αυτά που συμφωνήσαμε»

Δηλώσεις απ΄ το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη

Η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο αποτελεί για την ώρα ερωτηματικό. Το μεγαλύτερο θέμα που προκύπτει είναι το οικονομικό. Μάλιστα σύμφωνα και με τις πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 95.0 o Άρης Λεμεσού είναι και η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές της. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την πρόταση του Άρη προς του παίκτες του: «Η σχέση διοίκησης ποδοσφαιριστών είναι ξεκάθαρη και κρυστάλλινη. Οι παίκτες δουλεύουν και πρέπει να πληρώνονται κανονικά βάση συμβολαίου. Δεν είχαμε ποτέ διαφορά με τους ποδοσφαιριστές μας και είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Φλεβάρη. Δεν θα χάσουν ούτε ένα σεντ από αυτά που συμφωνήσαμε. Δεν έχουν απαιτήσεις για αυτό τον 1 – 1.5 μήνα αλλά όταν ξεκινήσουν ξανά θα πληρωθούν κανονικά. Αν πχ δουλέψουμε Μάιο – Ιούνιου θα πληρωθούν τους δυο μήνες που θα δουλέψουν».

Για το γεγονός πως ο Άρης είναι μόνη ομάδα που θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας: «Αυτό δεν το αποφασίζουν τα σωματεία αλλά θα το αποφασίσει η Ομοσπονδία με την UEFA. Δεν αποφασίζουμε εμείς».

Για το γεγονός πως αρκετοί θεωρούν πως ο Άρης αντιδρά έτσι γιατί δεν θα ευνοηθεί ενώ στο παρελθόν είχε ευνοηθεί από αυξήσεις ομάδων: «Αυτό είναι ψευδής. Τουλάχιστον απ’ το 2005 μέχρι το 2012 που ήμουν πρόεδρος του Άρη, η ομάδα μας ήταν η πιο αδικημένη. Νομίζω πως κάποιοι που έχουν μνήμη δεν μπορούν να λένε πως ο Άρης ευνοείται. Ο Άρης είναι διαχρονικά η πιο αδικημένη ομάδα. Εμάς η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν δεν έχουμε ομάδα να μην ανέβουμε κατηγορία».

Για το γεγονός πως ίσως επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ομάδες 4 Μαΐου: «Έχουμε προετοιμαστεί για όλα και θα ανταποκριθούμε σε ότι ακόμη μας ζητηθεί. Και με τέσσερις και με τρεις ποδοσφαιριστές και ακόμη και να μην πηγαίνουν στα αποδυτήρια ή αν χρειάζεται περισσότερες απολυμάνσεις. Θα κάνουμε ότι μας ζητήσουν».

Για το νέο γήπεδο και τα έργα: «Νιώθω περηφάνια και απ’ ότι ξέρω συνεχίζονται τα έργα με μόλις 3 άτομα καθημερινά».

Για τις ρήτρες και τη φόρμουλα στα κατασκευαστικά: «Μιλούμε για ένα μήνα περίπου και κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Η εταιρεία μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με μερικές υπερωρίες. Πιστεύω πως μπορεί να μην υπάρξει ούτε μια μέρα καθυστέρησης και να έχουμε στην ώρα του το γήπεδο».

Για τα βοηθητικά του Τσιρείου: «Το ΓΣΟ θέλει τα βοηθητικά αλλά υπάρχει ρητώς η συμφωνία πως ανήκουν στα βοηθητικά. Το κάθε κομμάτι είναι των σωματείων αυτό έλεγε η συμφωνία. Είναι ιδιοκτησία τους. Θα μεταφερθούμε στις νέες εγκαταστάσεις αλλά υπάρχουν ακαδημίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τον χώρο των βοηθητικών του Τσιρείου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X