ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιάσος: «Θα αφήσει καμένη γη το να μην τελειώσει το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις του τεχνικού του Άρη

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο μας και υπάρχουν ερωτηματικά για τον τρόπο και αν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Φαίνεται πως στην πρώτη κατηγορία πάμε για επανεκκίνηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά στη δεύτερη κατηγορία κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Οι 15 απ’ τις 16 ομάδες ζήτησαν επίσημα διακοπή και αναμένουν. Στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής του Άρη, της μοναδικής ομάδας που θέλει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί στο γήπεδο, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το γεγονός πως οι πλείστες ομάδες της Β’ κατηγορίας θέλουν οριστική διακοπή, ενώ ο Άρης διαφωνεί: «Εγώ θέλω πρώτα να ευχηθώ να τελειώσει σύντομα η ιστορία με τον κορωνοϊό και να μπορούμε να μιλούμε καθαρά ποδοσφαιρικά. Από εκεί και πέρα σίγουρα διαβάζουμε και βλέπουμε τα ρεπορτάζ και τι αποφάσισαν 15 ομάδες της Β’ κατηγορίας. Εγώ λέω και οι 16 να πουν το ίδιο δεν σημαίνει πως ισχύει και ότι η ΚΟΠ και η UEFA θα το δεχθούν. Εγώ είμαι της άποψης πως πρέπει να περιμένουμε και να έχουμε μπροστά μας επίσημη απόφαση από την ΚΟΠ, ή έστω πλάνο για να πούμε την άποψη μας και τη γνώμη μας. Ο Άρης είναι η μόνη δυσαρεστημένη ομάδα από αυτά που είπαν οι άλλες 15 ομάδες, αλλά και η Αγία Νάπα χάνει πράγματα γιατί στο γήπεδο τα δεδομένο μπορεί να εξελίσσονταν αλλιώς».

Για τα οικονομικά του Άρη: «Απ’ την αρχή της σεζόν ήταν τρία άτομα στα διοικητικά. Επωμίστηκαν το μεγαλύτερο βάρος και με πολλές θυσίες κατάφεραν να κρατήσουν τον Άρη. Με καλή θέληση όλοι προσπαθούσαμε για την ομάδα. Τώρα είμαστε σε μια φάση που είμαστε καλή κατάσταση».

Για το αν είναι λύση να διακοπεί το πρωτάθλημα: «Όταν λένε οι υπεύθυνοι πως θα αφήσει καμένη γη το να μην τελειώσει το πρωτάθλημα είναι σημαντικό να ξεκινήσει. Είναι τηλεοπτικά, Ευρώπη κλπ στην πρώτη κατηγορία. Θεωρώ πως αν μπορεί η οποιαδήποτε κατηγορία να ξεκινήσει, μπορούν να ξεκινήσουν όλες».

Για την προπόνηση του Άρη: «Καθημερινά στις 15:00 έχουμε επαφή με τους ποδοσφαιριστές μέσω τηλεδιάσκεψης. Προπονούνται οι ποδοσφαιριστές για να διατηρούνται σε μια καλή κατάσταση και να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αν δοθεί το πράσινο φως».

Για τους ξένους και αν ήθελαν να φύγουν: «Έχουμε 7-8 ξένους οι οποίοι είναι επαγγελματίες και κανείς δεν θέλησε να φύγει. Έμειναν εδώ για να τελειώσουν όλα και να παίξουμε και πάλι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X