ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: «Ψάξτε και λίγο τις πολιτικές σκοπιμότητες στο ποδόσφαιρο»

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Άρης Λεμεσού ανάρτησε μια προσωπική άποψη ενός φίλου της ομάδας για τα όσα συμβαίνουν μετά την αναστολή τπυ πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και αφήνει πολικές αιχμές.

Αναλυτικά:

Τουλάχιστον πάρτε σωστές αποφάσεις….

Είπα να γράψω και εγώ κάποια πράγματα ως οπαδός. Απλός οπαδός, χωρίς οποιαδήποτε σκοπιμότητα και χωρίς επίσημο ύφος . Νομίζω πως δικαιούμαι άλλωστε, όπως ο κάθε οπαδός που ακολουθεί την ομάδα του ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες , στα σαλόνια και στα αλώνια.

Λοιπόν διακόψατε το πρωτάθλημα για να το φτιάξετε…. και καλά κάνετε… Αλλά να το φτιάξετε! Να φύγουν οι σκιές, οι επιτήδειοι, τα στημένα κλπ. Άλλωστε όπως λέμε και στην Κυπριακή, ” επρίστειν το βλατζίν μας ” και μιλώ για όσους αγαπούμε πραγματικά τις ομάδες μας . Αποδόστε προσωπικές ευθείνες και ποινές. Τα -3 και τα -6 επιβαρύνουν στα σωματεία και όχι προσωπικά όσους κερδίζουν από αυτές τις πράξεις.

Ας μας πει κάποιος αρμόδιος; Τα μέτρα που ελήφθησαν για την Α κατηγορία έχουν βοηθήσει; βγήκε κανείς να τα αξιολογήσει ; Να κάνει εναν απολογισμό ; Ή παίρνονται αποφάσεις του κουτουρού και για το θεαθήναι; Οι φάκελοι στην Α κατηγορία μειώθηκαν αριθμητικά ή ποσοστιαία ;

Ψάξτε και λίγο τις πολιτικές σκοπιμότητες στο ποδόσφαιρο , έχει και εκεί ενδιαφέρον. Και μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον. Η πολιτική εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο. Σωματεία που ανήκουν σε παρατάξεις, έχουν τα τυχερά τους . Τι φοβάστε; καθαρίστε τα όλα επιτέλους! Εξαλείψετε και αυτή την μάστιγα. Να απολαύσουμε ποδόσφαιρο .

Μην το καταστρέψετε όμως εντελώς για να δείξετε και καλά έργο…. Δεν θα ήταν σωστές βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις. Ακούγονται πολλά, κάτι για Β1 και Β2 , ξαναζεσταμενο φαγητό και άνοστο…. Λοιπόν να σας πω κάτι, η Β’ κατηγορία δεν υπάρχει και ούτε υπήρξε φέτος . Χωρίς οργάνωση, ξέφραγο αμπέλι, γήπεδα χωράφια και 16 ομάδες, ξεχασμένες στο έλεος του τίποτε και του πουθενά. Χωρίς προβολή και χωρίς κίνητρο. Ένα πρωτάθλημα γεμάτο σκοπιμότητες και φήμες που οργιάζουν από την πρώτη αγωνιστική, και δεν είναι μόνο οι φάκελοι και το στοίχημα.

Μειώστε τις ομάδες στην Α’ κατηγορία κι άλλο αν θέλετε . Εγώ λέω κάντε τις 8 ή 6 ή όσες θέλετε . Να κατέβουν κι άλλες ομάδες κάτω να δουν τι πραγματικά είναι η Β’ κατηγορία . Να ενδιαφερθούν και οι δημοσιογράφοι να έρθουν στα γήπεδα να δουν κι αυτοί. Όμως αποφάσεις που αφανίζουν, ή στερούν το δικαίωμα ύπαρξης απο ορισμένα σωματεία, καλύτερα να αποφευχθούν.

Θα ήταν καλύτερα να δείτε την δομή του Κυπριακού πρωταθλήματος από πάνω μέχρι κάτω . Έναν ολόκληρο χρόνο και περιμένατε αυτό το μπαμ για να κάνετε αλλαγές, τέσσερις στροφές πριν το τέλος. Αυτά δεν υπήρχαν τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο ή Δεκέμβριο; Με όλες αυτές τις ” φήμες ” που είτε στέκουν είτε όχι, θεωρείται η τελική βαθμολογία δίκαιη ; Θεωρείται ότι το πρωτάθλημα παίχτηκε επί ίσοις όροις και Θα επικυρωθεί η βαθμολογία;

Δεν προσπαθώ να κάνω εντύπωση ή να σχολιάσω για να αποδείξω οτιδήποτε. Άλλωστε με το κείμενο τούτο δεν αποσκοπώ σε οποιαδήποτε σκοπιμότητα . Θεωρώ όμως ότι η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας μου , αυτά νιώθουν. Είτε έρχονται, είτε δεν έρχονται γήπεδο.

Με όλη μου την εκτίμηση,
ένας απλός και αγνός οπαδός του ιστορικού ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X