ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λυσάνδρου: «Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή»!

Η άποψη του Άρη για τον «κόκκινο» φάκελο με την Αλκή

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου για τον φάκελο που ήρθε στην ΚΟΠ για τον αγώνα με την Αλκή.

Η ομάδα της Λεμεσού ζητάει ενδελεχή έρευνα για όσα συμβαίνουν από τις αρμοδίες αρχές, ενώ ο Λυσάνδρου τονίζει πως κάποιοι πρέπει να πάνε και στη φυλακή για όλα αυτά.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο της Αλκής για την καταγγελία του στην Αστυνομία και το θάρρος του. Φαίνεται πως στην Αλκή υπάρχει υποψία για χειραγώγηση αγώνα. Στο σωματείο μας δεν υπάρχει. Κερδίσαμε και φέτος την Αλκή και πέρσι την Καρμιώτισσα καθαρά. Κάποιοι στοιχημάτισαν εις βάρος μας και μας θέτουν σε κίνδυνο τιμωρίας. Είμαστε στη διάθεση όλων για ενδελεχή έλεγχο. Κάποια στιγμή , θα μπαίνουμε στο γήπεδο με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Αν υπάρχει χειραγώγηση, υπάρχουν και εμπλεκόμενοι. Ρίξτε μια ματιά στον περσινό του Άρη με την Καρμιώτισσα. Κάποιοι στοιχημάτιζαν συγκεκριμένα ποσά στο να μπει ακόμα ένα γκολ για τον Άρη. Κάποιος μπορεί να βάλει μεγάλα ποσά στο εξωτερικό».

«Έχουμε ζητήσει από την Αστυνομία να φθάσει μέχρι στο πρόσωπο που στοιχημάτισε. Ας το φθάσουμε μέχρι το τέλος, για να δούμε ποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος των σωματείων μας. Εγώ μιλώ για τη δική μου την ομάδα. Από πέρσι, είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου πως αν έρθει κάποιος και σας πει να χάσετε, να πάτε στην Αστυνομία. Και αν δεν το κάνετε, θα το κάνω εγώ. Δεν θα χαριστώ σε κανένα. Πρέπει να κρατήσω ψηλά το κύρος του σωματείου μας».

«Το ζήτησα από το καλοκαίρι να βγούμε έξω από το στοίχημα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Όλτα παιχνίδια της ΚΟΠ βιντεοσκοπούνται για όλα αυτά. Μιλήσαμε με την ΚΟΠ και περιμένουμε τις λύσεις. Θέλουμε να γίνει έλεγχος για τα πάντα. Σήμερα θα γίνει ΔΣ και θα ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τα μέλη του και τα μέλη του στενού τους περιβάλλοντος. Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση