ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναγέννηση: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Μαύρου

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, 02/05/19 και ώρα 14:00, στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Δερύνεια

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας για τον χαμό του Χριστάκη Γιάννη Μαύρου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χριστάκη Γιαννή (Μαύρου).

Ο εκλιπόν, αν και έζησε και δραστηριοποιήθηκε στην Αγγλία, ποτέ δεν ξέχασε τη γενέτειρα του Δερύνεια και δη το Σωματείο της, την Αναγέννησης Δερύνειας.

Πάντοτε διακρινόταν για την κοινωνική του ευαισθησία και ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του. Αποκορύφωμα της στήριξης του προς το Σύλλογό μας, ήταν η χορήγηση της έκδοσης του Ιστορικού Λερώματος του Σωματείου, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» – ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ , 1920 – 2000, εις μνήμη των γονιών του Γιαννή και Φουρεγκούς Χριστοφή. Ο πατέρας του Γιαννής Χριστοφή, επίσης υπήρξε πολύ δραστήριο μέλος του Αναγνωστηρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ και μετέπειτα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Το Σωματείο μας, απέδωσε στον εκλιπόν, τον τιμητικό τίτλο του «επίτιμου μέλους του Σωματείου», σε ειδική εκδήλωση στα πλαίσια των εορτασμών των εβδομηνταπεντάχρονων του Συλλόγου, όπως επίσης και αναμνηστική πλακέτα ,στα πλαίσια των ενενηντάχρονων, με τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας, για τη στήριξη που παρείχε στις δραστηριότητες μας.

Το Δ.Σ., σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του αείμνηστου Χριστάκη Γιαννή, απεφάσισε όπως, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παραστεί στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι. Το οίκημα του Σύλλογο θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της κηδείας.
Φίλε Χριστάκη, καλό σου ταξίδι.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, 02/05/19 και ώρα 14:00, στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Δερύνεια.

Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 01/05/23019».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X