ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεμέδο: «Η εμπειρία μου στην Κύπρο με ωρίμασε»

Πως η παρουσία του στο νησί μας τον βοήθησε να φτάσει ψηλότερα στην καριέρα του

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις σε Γαλλική ιστοσελίδα παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αλκής, Γουίλι Σεμέδο, που ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς έχει μεταγραφή στην Γκρενόμπλ. Ο Σεμέδο, ο οποίος πήγε στην «Αθάνατη» όταν αυτή βρισκόταν ακόμη στην 4η κατηγορία, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Κύπρο και πως αυτή τον βοήθησε να εξελιχθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Αναλυτικά...

Για τον ερχομό του στην Αλκή:

«Αυτό έγινε μέσω ενός φίλου μου, ο οποίος μου εξήγησε ότι ο σύλλογος ενδιαφερόταν να με δοκιμάσει. Σκέφτηκα λοιπόν γιατί να μην δοκιμάσω αυτή την περιπέτεια; Ήθελα να δω τι μπορούσε να μου δώσει και να απολαύσω μια νέα εμπειρία. Και λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια αθλητική και ανθρώπινη εμπειρία που είχα(στην Κύπρο), δεν έχω πραγματικά καμία λύπη».

Για τις δυσκολίες που συνάντησε:

«Ήμουν με δύο φίλους μου και φτάσαμε σε μια πολύ φιλόξενη ομάδα, με πολύ ωραία άτομα. Αλλά υπήρξε πράγματι το εμπόδιο της γλώσσας και στη συνέχεια ήμασταν νέοι, έπρεπε να ζήσουμε μόνοι μας. Είναι μια εμπειρία που με έκανε να μεγαλώσω γρηγορότερα και στη συνέχεια από αγωνιστική άποψη μου άνοιξε πόρτες. Χωρίς το πέρασμα μου από την Κύπρο, δεν θα μπορούσα ποτέ να έρθω στο Βέλγιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση