ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αλκή: Δωρίζει δύο «μπαμ»

Οι δύο ηχηρές κινήσεις που θέλει η Αλκή θα είναι δώρο του νέου επενδυτή

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου το τέλος της επόμενης χρονιάς να τη βρει να πανηγυρίζει την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία είναι η Αλκή, που δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το εισιτήριο για τα «σαλόνια» τη σεζόν που έρχεται.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας dialogos.com.cy φέρουν την ομάδα της Λάρνακας να έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές, τους Μάριο Πουτζουρή, Νίκο Ευθυμίου, Σωτήρη Φοινίρη, Θανάση Λιασίδη, Γιώργο Σιαπάνη και Ζοάο Λεονάρντο.

Ο προγραμματισμός, βεβαίως, δεν σταματά εκεί αφού η ομάδα θα ψαχτεί για περαιτέρω ενίσχυση, έχοντας μάλιστα ως στόχο να προχωρήσει και σε δύο κινήσεις που θα κάνουν… μπαμ για τα δεδομένα της ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας σας έχει ενημερώσει ήδη για τις προτάσεις προς τους Μπόι Βάτερμαν και Στάθη Αλωνεύτη (θυμηθείτε εδώ), που δείχνουν την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν οι άνθρωποι της Αλκής για δύο από τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Ακόμα κι αν δεν «κάτσει» κάποιος από τους προαναφερθέντες, τα συμβόλαια των οποίων με τον ΑΠΟΕΛ έχουν ολοκληρωθεί, η ομάδα θα προσπαθήσει να αποκτήσει δύο παίκτες μεγάλης εμβέλειας. Μάλιστα, οι δύο αυτοί παίκτες θα είναι καθαρά δώρο του νέου επενδυτή, Γιώργου Κουτούκη, και τα ποσά με τα οποία θα αμείβονται δεν υπολογίζονται στον προϋπολογισμό για το μισθολόγιο του υπόλοιπου ρόστερ για τη νέα περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση