ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλκή: Ο επενδυτής ρίχνει «βόμβες»: κρούση σε Βάτερμαν, Στάθη!

Τι ανέφερε ο Άντης Λόππας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Για πρόταση της Αλκής προς τον Μπόι Βάτερμαν έκανε λόγο ο νέος πρόεδρος του σωματείου της Αλκής Άντης Λόππας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι για πρόταση και στον Στάθη Αλωνεύτη, τονίζοντας πως θα γίνουν δύο μεταγραφές που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο της ομάδας.

Ο Λόππας έκανε λόγο και το που βρίσκεται το θέμα με τον νέο επενδυτή, αποκαλύπτοντας πως πριν τον Γιώργο Κουτούκη, υπήρχε άλλη μια περίπτωση επενδυτή από το Ντουμπάι, η οποία δεν καρποφόρησε.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Πέτρο Παπαγιώργη:

Για τον επενδυτή: «Είμαι εκεί τα τελευταία 6 χρόνια, Νιώθω μεγάλη ανακούφιση, διότι είχα αποφασίσει πως δεν θα ήμουν πρόεδρος, αλλά θα παραμείνω διότι μου το ζήτησε ο επενδυτής. Η ομόφωνη απόφαση της ΓΣ μου έδωσε δύναμη να προχωρήσω. Μια μερίδα έχει ανησυχίες, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αν δεν ερχόταν επενδυτής, τότε η Αλκή ίσως να μην υπήρχε. Είχα πάει και στο Ντουμπάι για μια άλλη πρόταση επενδυτή, όμως αυτή δεν προχώρησε. Υπογραφές ακόμα δεν έχουν μπει διότι συζητάμε το συμβόλαιο. Θα έρθει το ολοκληρωμένο έγγραφο και ελπίζω πως θα καταλήξουν όλα, εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτό που ζήτησε ο επενδυτής είναι να καθορίσουμε το όριο των χρημάτων που ζητά το σωματείο. Ο επενδυτής θέλει να βοηθήσει και το σωματείο».

Για προγραμματισμό: «Αυτό που ξέρω είναι πως θα γίνουν 2 μεταγραφές που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο. Η πρόταση στον Βάτερμαν ισχύει. Αν δεν είναι αυτός, τότε θα είναι κάποιος άλλος. Δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση προς τον Αλωνεύτη. Ο στόχος είναι η επάνοδος στην Α’ Κατηγορία. Έχουμε μια καλή ευκαιρία γι’ αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X