ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σιελουβάρης: «Απολογούμαι στον κόσμο και στην διοίκηση της Ανόρθωσης»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ακρίτα εκφράζει τις απολογίες του για την δήλωση που είχε κάνει προ ημερών

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ακρίτα, Αντώνης Σιελουβάρης, εκφράζει τις απολογίες του στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης για τη δήλωση (δες ΕΔΩ) που έκανε μετά το τέλος του ματς με την «Κυρία».

Η ανακοίνωση:

«Μια δήλωση μου, μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση προκάλεσε αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε άλλα είπα "αν παίζαμε μόνο με την Ανορθωση ίσως να αποφεύγαμε τον υποβιβασμό". Δεν προκειται να δικαιολογηθώ ούτε να εξηγήσω υπο ποιες περιστάσεις προέβηκα σε αυτή τη δήλωση.

Ταπεινά και με ειλικρίνεια θέλω να απολογηθώ δημόσια σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο στη διοίκηση της ομάδας για την όποια αναστάτωση προκάλεσα. Διαβεβαιώ άπαντες ότι γνωρίζω πολύ καλά τι εστι ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Γνωρίζω,άριστα το μεγαλείο του κόσμου της Μεγάλης Κυρίας.

Αναγνωρίζω, την διαχρονική φιλοξενία του Αντώνης Παπαδόπουλος. Κλίνω το γόνυ στα ιερά ιδεώδη που πρεσβεύει ο προσφυγικός σύλλογος της Αμμοχώστου.

Η πρόθεση της δήλωσης μου είχε το χαρακτήρα της "χαριτολογίας" και του ποδοσφαιρικού αυτοσαρκασμού.Προφανώς αυτά δεν δικαιολογούν την αστοχία του περιεχομένου της.Για άλλη μια φορά απολογούμαι!"

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Αντώνης Σιελουβάρης.

Εκπρόσωπος Τύπου Ακρίτα Χλώρακας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση