ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπό κράτηση 33χρονος για υπόθεση βίας στα γήπεδα

Και επίθεσης κατά αστυνομικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 33 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας σε αθλητικούς χώρους, συμπλοκής και επίθεσςη, οχλαγωγίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης, αδικήματα που διενεργήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αλκής Ορόκλινης – Ονήσιλου Σωτήρας, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Στάδιο Αμμόχωστος, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των τεχνικών επιτελείων και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ταυτόχρονα, ομάδα περίπου 6 αγνώστων ατόμων που βρισκόταν στο γήπεδο, επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα πρόσωπο, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο γήπεδο, να προστρέξει σε βοήθεια.

Το μέλος της Αστυνομίας αποκάλυψε την ταυτότητά του και προσπάθησε να σταματήσει το επεισόδιο, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από 33χρονο, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι, τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Εναντίον του 33χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση