ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για την 6η χρονιά δράσης προετοιμάζονται στη Valencia CF Soccer Academy Cyprus!

Στις 5 Σεπτεβρίου συμπληρώνει τα χρόνια

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, η Valencia CF Soccer Academy Cyprus θα εισέλθει στην 6η χρονιά δράσης της στην Κύπρο, με τις εγγραφές για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23 να έχουν ήδη ξεκινήσει! Η επίσημη ακαδημία της ισπανικής ομάδας στη χώρα μας, μετράει πλέον πάνω από μισή δεκαετία παρουσίας, με πολλές εκατοντάδες παιδιά να έχουν περάσει από τις προπονήσεις της και να εκπαιδευτούν με τον τρόπο της Βαλένθια!

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι της ακαδημίας και οι προπονητές, διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία από αυτή των έξι χρόνων, αφού το 2017 η ακαδημία της Valencia στην Κύπρο είχε περάσει από re-branding, αφού προηγουμένως δραστηριοποιείτο στο νησί μας υπό άλλη ονομασία!

Τα κυπριακά κλιμάκια της Valencia CF Soccer Academy Cyprus εντάσσονται υπό την σχολή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κλιμάκια και σε Ελλάδα, Βουλγαρία. Η διασύνδεση με την ισπανική ομάδα είναι ιδιαίτερα στενή, με προπονητές να έρχονται συχνά στην Κύπρο για προπονήσεις και επίβλεψη, ενώ παιδιά και ομάδες της ακαδημίας έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στην Ισπανία για προπονήσεις και επισκέψεις.

Μάλιστα, η πρώτη επίσκεψη, για σεμινάρια προπονητών και επίβλεψη, από πλευράς Valencia CF, θα λάβει χώρα μεταξύ 12-15 Σεπτεμβρίου 2022, με τον Βιθέντε Ρος (Τεχνικό Διευθυντή Διεθνών Προγραμμάτων Valencia C.F), να έρχεται στο νησί μας.

Και άλλα γήπεδα
Σημαντική διαφοροποίηση για την Valencia CF Soccer Academy Cyprus τη σεζόν 2022/23, αποτελεί το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά της ακαδημίας, γεννημένα από το 2007 μέχρι το 2010, θα προπονούνται στα γήπεδα Αγίου Δημητρίου του Δήμου Στροβόλου.

Οι ηλικίες 2018-2011 θα προπονούνται στην έδρα της ακαδημίας, στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο. Αυτό αναμένεται να αποφορτίσει σημαντικά τα γήπεδα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να προπονηθούν σε ακόμη καλύτερες συνθήκες.

Λατσιά και φέτος!
Να τονιστεί ότι και φέτος θα λειτουργήσει και το δεύτερο κλιμάκιο της ακαδημίας, στα γήπεδα του ιδρύματος Χρήστου Στέλιου Ιωάννου στα Λατσιά. Το συγκεκριμένο κλιμάκιο, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά που διαμένουν στην ανατολική και νοτιοανατολική Λευκωσία (Αγλαντζιά, Λατσιά, Γέρι, Δάλι, Τσέρι) να επιλέξουν την ακαδημία της Βαλένθια, χωρίς να εισέρχονται εντός της πρωτεύουσας, με προορισμό το Στρόβολο.

Για πληροφορίες για τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με το email cyprus@valenciacfsee.com ή μέσω του τηλεφώνου 7000 8815.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται απ’ όλα τα κλιμάκια της Valencia CF Soccer Academy Cyprus είναι εγκεκριμένη από την ισπανική ομάδα, με βάση το μοντέλο προπόνησης των «νυχτερίδων» διεθνώς.

Οι προπονητές
Η προπονητική ομάδα της ακαδημίας για τη σεζόν 2022/23 βρίσκεται υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη και περιλαμβάνει τους προπονητές Χρήστο Παναγιώτου, Άντρο Γιατρού, Κυριάκο Βασιλείου, Στέφανο Χάρη, Στέφανο Προκοπίου, Hugo Kouedjou, Σάββα Αποστόλου, Μάριο Κυριάκου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Σίλβιο Μούλερ.

Όλοι οι προπονητές διαθέτουν τα απαραίτητα διπλώματα της UEFA, διαθέτουν εμπειρία από εκπαίδευση παιδιών και είναι καταρτισμένοι σε ό,τι αφορά το safeguarding των νεαρών ατόμων, δηλαδή τους σωστούς τρόπους χειρισμού των ανήλικων ατόμων σε συνθήκες προπόνησης.

Οι ομάδες της Valencia CF Soccer Academy Cyprus στις ηλικίες Κ14 (2009) και Κ16 (2007) θα συμμετέχουν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΚΟΠ, ενώ οι ομάδες Eagles, Lions, Tigers σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (2017-2009) θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ. Τα παιδιά ηλικίας 2018/2017, θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν και στο ειδικό προσχολικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα LION KIDS.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση