ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπ. Υγείας: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα φιλικά»

Επιτρέπεται ο κόσμος, αλλά με πολλά μέτρα

Μετά και την έκδοση του πρωτοκόλλου για παρουσία κόσμου στα γήπεδα, ο υπουργός υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου εξέδωσε γραπτή δήλωση καλώντας άπαντες σε εγρήγορση για να μην υπάρξει πισωγύρισμα.

«Ο κάθε ένας έχει τον δικό του σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει, ιδιαίτερα την επόμενη περίοδο, ενόψει της διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων (μουσικών, θεατρικών, κλπ), διεξαγωγής φιλικών αθλητικών αγώνων και άλλων μορφών συναθροίσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Παράλληλα, ο κάθε πολίτης έχει ατομική ευθύνη να προστατεύσει τον ίδιο τον εαυτό του από τον ιό και, κατ’ επέκταση, τους οικείους του και τα άλλα μέλη της κοινωνίας» συνεχίζει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσους θα εργάζονται για την τήρηση των μέτρων που προβλέπονται.

«Είναι εξαιρετικής σημασίας να παραμείνουμε προσηλωμένοι και με την ίδια υπεύθυνη στάση να συνεχίσουμε να αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση για πολλές άλλες χώρες, για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκαμε σε σχέση με την υγειονομική κρίση, κατορθώνοντας να έχουμε πολύ θετικά επιδημιολογικά δεδομένα. Όλοι μαζί θα αποτρέψουμε τον εκτροχιασμό της κατάστασης και τα πισωγυρίσματα», καταλήγει.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X