ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «ψαλίδι» των καναλιών

Πολλά τα εκατομμύρια η αποκοπή που δεν τελείωσε το πρωτάθλημα

Από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ήταν λογικό να υπάρξουν αποκοπές από τα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς δεν έχουν προβάλει όλους τους αγώνες.

Ήταν γνωστό επίσης, ότι η Cyta δεν είχε καταβάλει την τελευταία δόση του φετινού συμβολαίου που έχει με την ΚΟΠ TV και περίμενε να δει τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Μία δόση που φτάνει τα 2,2 εκ. ευρώ. (δες εδώ).

Αυτό το ποσό πλέον είναι οριστικό ότι δεν θα πληρωθεί από την Cyta προς της ΚΟΠ. Η ομοσπονδία ωστόσο, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ έχει μοιράσει αυτό το ποσό στις ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μαζί τους.

Στην χθεσινή συνεδρία της ΚΟΠ, αποφασίστηκε όπως αυτό το ποσό αποκοπεί από τα σωματεία, σε 24 μηνιαίες δόσεις, έτσι ώστε να καλυφθούν τα 2,2 εκ. ευρώ που πήραν τα σωματεία.

Από ‘κει και πέρα, λέχθηκε ακόμα στο ΔΣ της ΚΟΠ ότι οι αποκοπές της Cablenet στις 3 ομάδες της Α’ κατηγορίας (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος) που έχει συμβόλαιο μαζί τους, το «ψαλίδι» ήταν στο 1,5 εκ. ευρώ.

Αποκοπές έχει κάνει και η PrimeTel, αλλά δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση για το ποσό που έκοψε από την Ομόνοια και την ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Συμβιβασμός...

Συμβιβασμός...

«Λευκή» ισοπαλία στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής
24sports team
 |  ΕΝΠ
X