ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάγωσε» τις πληρωμές η Cyta

Σε στάση αναμονής Cablenet-PrimeTel

Ήταν κάτι που αναμέναμε και από την πρώτη στιγμή η ιστοσελίδα μας έχει τονίσει ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, ούτε οι τηλεοπτικές πλατφόρμες θα πλήρωναν κανονικά τα λεφτά που προνοούν τα συμβόλαια.

Πόσο μάλλον, εάν αποφασιστεί να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα και δεν προβληθούν όλα τα παιχνίδια που υπήρχαν στις αρχικές συμφωνίες.

Η εξέλιξη που σημειώθηκε είναι ότι ο ΔΣ την CYTA, αποφάσισε να προχωρήσει σε στάση πληρωμών προς την ΚΟΠ TV, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει, η CytaVision θα έπρεπε να πληρώσει την τελευταία δόση για την φετινή σεζόν, που είναι 2 εκ. ευρώ, στις 31 Μαρτίου, ωστόσο λόγω της κατάστασης δεν πλήρωσε το συγκεκριμένο ποσό.

Προκύπτει μεγάλο θέμα, καθώς η ΚΟΠ είχε πληρώσει κανονικά τις ομάδες, όπως όφειλε να κάνει και τώρα διαφοροποιούνται τα δεδομένα.

Να σημειώσουμε από τις δύο άλλες πλατφόρμες, δεν προχώρησαν ακόμα σε κάτι ανάλογο, απλά μελετούν τα δεδομένα και περιμένουν τις εξελίξεις. Στάση αναμονής για Cablenet-PrimeTel.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X