ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ΑΚΕΛ για το δημοσίευμα της «El Confidencial» (vid)

Διαβάστε τη γραπτή δήλωση του Στέφανου Στεφάνου

Το ΑΚΕΛ απέστειλε στα ΜΜΕ γραπτή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Στέφανου Στεφάνου για τα δημοσιεύματα ισπανικής ηλεκτρονικής εφημερίδας για στημένα παιχνίδια στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Είναι πολύ σοβαρά και συγκεκριμένα τα όσα αναφέρονται από την ισπανική ηλεκτρονική εφημερίδα “El Confidencial” για στημένα παιχνίδια στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Πολύ σοβαρά είναι και αυτά που είπε ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας. Είπε ότι δόθηκαν στοιχεία από τις ισπανικές Αρχές. Είπε ότι στη βάση αυτών των στοιχείων έχει διαμορφωθεί φάκελος που βρίσκεται στη Γενική Εισαγγελία. Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως δεν γνωρίζει αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία με βάση την κυπριακή νομοθεσία. Επομένως, υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν από τις διωκτικές και ανακριτικές αρχές για να βρούμε την άκρη του νήματος. Αναμένουμε από τις αρχές με αποφασιστικότητα να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι σήμερα για την υπόθεση που έγιναν συλλήψεις δεν έχουμε δει κάτι άλλο πέραν από διάφορες δηλώσεις που γίνονται και πληροφορίες που βγαίνουν, προφανώς από την Αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο.

Αναμένουμε τα στοιχεία που κατατέθηκαν για το νέο θέμα που προκύπτει από τα δημοσιεύματα της ισπανικής ηλεκτρονικής εφημερίδας, να ερευνηθούν με αποφασιστικότητα. Περιμένουμε ενέργειες αλλά και απτά αποτελέσματα. Είναι στη βάση των αποτελεσμάτων που θα κριθεί η κυβέρνηση για το μέγεθος της πολιτικής της βούλησης να καθαρίσει το «στάβλο του Αυγεία» όπως χαρακτήρισε το κυπριακό ποδόσφαιρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και μια ερώτηση: πώς γίνεται να δόθηκαν στοιχεία, να έγιναν έρευνες, να διαμορφώθηκε φάκελος και η ηγεσία της ΚΟΠ να δηλώνει άγνοια για αυτά τα πολύ σοβαρά στοιχεία και τις πολύ σοβαρές αποκαλύψεις που προβαίνει η ισπανική εφημερίδα για το κυπριακό ποδόσφαιρο;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X